2014 г. ни носи добрите промени в живота и богатството

В началото на всяка година си правим равносметка за отминали събития и сме в очакване на нови възможности, начинания и успехи. В древността, а и в днешно време, астрологията е широко използвана за прогнозиране в бъдещето. И ако някои вярват единствено в съдбата, а други само в собствените си усилия, то много хора се доверяват и на древния Източен календар. Годината на Коня започва от 31 януари 2014 г.

Китайският лунен календар

Според Източния хороскоп 2014 г. ще премине под знака на Коня - символ на свободата, силната и необуздана воля. Годината на Коня се свързва с любовта, пътуването и бързия успех. Това е и причината 2014 да предвещава усещане за особен прилив на енергия, преоткриване на неподозирани качества и увереност в собствените сили. А в крайна сметка не е ли това, което обикновено не ни достига, за да постигнем целите, които сме си поставили?

Конят управлява часовете от 11.00 ч. до 13.00 ч., отговаря на лятото и месец юни, елементът му е Огън, съответства на зодиакален знак Близнаци. Всички родени през 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 г. са под влияние на Коня.

Тематични предложения от злато и сребро

В годината на Коня Fibank предлага на своите клиенти тематични продукти от злато и сребро, които да донесат на притежателите си успех през 2014 г. или просто да допълнят красива колекция.

Сребърната монета „Година на Коня” е изработена в Новозеландския монетен двор от 1 тройунция сребро (31.1035 г) с най-висока проба 999/1000 и диаметър от 40.7 мм. Монетата има релефно цветно изображение на бели коне, които са покровител на новата година по лунния календар. Продава се в луксозна кутия, която имитира дървен сандък за багаж и е придружена със сертификат.

Кюлчетата „Година на Коня” са изработени от злато с проба 999.9/1000 и сребро с чистота 999/1000. Кюлчетата се предлагат в сертификатна опаковка, патент на световноизвестната швейцарска рафинерия PAMP, и в елегантни подаръчни кутийки.

Fibank има удоволствието да предостави тези прекрасни продукти в електронния магазин Fibank Gold & Silver (https://my.fibank.bg/GoldShop), както и в клоновете на Fibank в цялата страна.

Year of the horse coin

Яна Ячева

Яна се присъединява към екипа на Fibank през 2008 година като специалист „Общи банкови операции”. След като завършва магистърската си програма в Холандия, Яна отново се връща в голямото семейство на Fibank като специалист „Маркетинг”. Тя се стреми да информира всички клиенти и служители на банката за новини и събития, свързани с Fibank, посредством корпоративния ни вестник – Fibank news. Яна участва и в организирането на събития и отговаря за спонсорските отношения на банката. Професионалните й интереси са в сферата на интерактивния маркетинг, корпоративните комуникации и организацията и провеждането на събития.

Коментари

Коментирай