Ваня Маровска работи от 8 години в Първа инвестиционна банка като „Специалист финансови продукти на физически лица“.  Тя е на 37 години, зодия Скорпион. Красива е като приказка, като в същото време е отличен експерт – перфектното съчетание между красота и ум.

 

Ваня вярва в знаците на съдбата: когато е студент, тя минава покрай сградата на Fibank на „Драган Цанков“ 37 и си казва, че един ден ще работи конкретно в тази банка. Мечтата й се сбъдва. Сега е отдадена на работата си и помага на клиентите на банката да сбъднат мечтите си за собствен дом като  получат ипотечен кредит.

 

За Ваня, Първа инвестиционна банка не е само Работодател, защото Fibank й дава усещане за истинско семейство. Във всеки момент, откакто работи тук, банката за нея е била и продължава да бъде:

  • Закриляща и добра майка – сигурна съм и зная, че е до мен и винаги ме подкрепя да бъда себе си, което ме прави спокойна и силна;
  • Бащата за пример, който ежедневно ми показва, спокойно и балансирано, без да поучава, какво е отговорност, толерантност и разбиране;
  • Успешният, по-голям брат, който бди над мен и при нужда ми помага и защитава;
  • Моята добра баба – мъдра и обичлива, която ме посреща с мила дума, винаги, когато имам нужда, и се стреми да се чувствам добре;
  • Дядото, който ме учи да преминавам през трудностите, без да прекланям глава;
  • Детето, с което се гордея и има ежедневна нужда от отдаденост и търпение.

Тя е горда, че вече осем години е част от голямото семейство на ПИБ.

 

Ваня е отдадена на работата си - за тези осем години вече е помогнала на над 200 български семейства да получат ипотечен кредит и да закупят своя дом. За нея работното време не е от 09:00 до 17:30 часа, при въпроси или необходимост от съдействие, се отзовава с удоволствие. За нея „няма глупави въпроси“ и винаги излъчва голямо спокойствие, което предава на клиентите.

 

Ваня, разкажи ни повече за себе си?

 

  • „За мой късмет, освен страхотния екип с който работя, офисът ми е ситуиран на едно от най-красивите места в София, до емблематичната сграда на Народен театър „Иван Вазов“. Посветила съм се на работата си в банката и считам за своя мисия да съдействам на клиентите да получат своето мечтано жилище.

 

Гордея се със семейството и рода си - родом съм от Монтана, имам баба в град Чипровци, където се правят едни от най-хубавите килими в България. Свободното си време прекарвам в пътувания, срещи с приятели или с книга в ръка.

Имам и друга мечта, която скоро се надявам да сбъдна - да скоча с парашут. Вярвам, че няма невъзможни неща и всичко е постижимо“, споделя Ваня.

 

Златко Стоянов

Златко е Мениджър „Корпоративни комуникации”, като се присъединява към екипа на Fibank през 2011 г. в дирекция "Методология". Автор е на статии в корпоративния вестник Fibank NEWS, отразяващи един по-приемлив поглед към сложната банкова терминология. Следи развитието на регулациите и тяхното отражение в дейността на банките. Очаквайте от него разработки, посветени на новостите в банковата сфера.

Коментари

Коментирай