Нов ТВ клип от Fibank, заснет от екип работил по американския фентъзи филм „300”

„Лесен кредит от Fibank”  е озаглавен най-новият от телевизионните клипове, с които Fibank разчупва тотално традиционните сюжети в рекламите на финансови институции и предлага на зрителите един съвсем различен, забавен и нестандартен поглед за това как би могла да изглежда една “Комисия по кредитно одобрение” в очите на обикновения потребител.

Всичко изглежда прекалено сложно в процедурата по искане на кредит в сюжета на видеото, докато потребителят не попада в офиса на Fibank.

Лесен кредит от Fibank

Продукцията е дело на агенция „Киви“ и „Иван Радев студио“, с режисьор Валери Милев и оператор Тони Бакарски, участвали в заснемането на филма американския фентъзи филм „300”. В ролите са популярни лица като Ники Додов, Вера Шандел и едно чудесно откритие – младият актьор Милен Янчев.

Снимките бяха в продължение на един ден, на две снимачни площадки – в Централата на банката и в Модерен театър.

ТВ клипът вече радва аудиторията в националния ефир, а цялото видео можете да видите и в официалния Youtube канал на банката.

lesen kredit_snimki

Вера Шандел

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай