Наскоро ви запознахме с инициативата ни да участваме в социалната мрежа foursquare. Първоначалната ни цел отново беше да бъдем там, където сте и вие, нашите клиенти. Забелязахме, че доста от нашите клонове вече бяха добавени като дестинации във foursquare. Следващата ни стъпка беше да поканим и кметовете, настоящи и бъдещи, на някои от нашите клонове.

Така днес се запознахме с Калина (@Kalsii), Павел (@daxyorg), Христо (@cipisec) и Божидар (@magiiko). Поздравихме ги за титлите и си водихме бележки с идеите им за развитие на нашия профил във foursquare. А те са безспорно интересни. Запрятаме ръкави и скоро ще ги видите реализирани.

Стиснахме си ръцете с пожелания за приятно сътрудничество и занапред, а им направихме и подаръци. Винаги сме се старали не просто да предлагаме успешни и качествени продукти и услуги, но и винаги да сме насреща с отговор на въпросите ви или с полезен съвет. А интернет е един нов и динамично развиващ се комуникационен канал, който с ваша помощ се учим да използваме.

Коментари

  1. [...] 10% намаление при следващия си договор. ПИБ пък наскоро награди „кметовете“ на клоновете [...]

  2. Long live Switzerland! :D

  3. ахаххаха определено ;)

  4. Рекламното лица на Швейцария е най-симпатично! :)

Коментирай