От 1-ви май 2010 започва една промоция на Първа инвестиционна банка и MasterCard с 1500 награди! Всички притежатели на дебитни и кредитни карти Maestro и MasterCard могат да вземат участие в промоцията.

Какви са наградите?

1500 ваучера за дългоочаквания филм „Принцът на Персия: Пясъците на времето” с предстояща премиера на 21-ви май 2010. Един ваучер ще предостави два билета за прожекцията, с включени безалкохолни напитки и пуканки за двама в кината Арена.

Fibank_Poster_FINAL

Как да станете част от промоцията?

В периода от 1-ви май до 11-ти юни 2010 трябва да направите минимум 15 плащания при търговци или в интернет с Вашата дебитна карта Maestro или кредитна MasterCard на стойност минимум 15 лева. Трябва да натрупате този брой транзакции само с 1 карта, издадена преди 1-ви май 2010, което не пречи с няколко карти да регистрирате участие поотделно.

maestro

Как да получите своята награда?

Запазете разписките за всяка транзакция или разпечатайте бордерото при плащане в интернет. Можете да се регистрирате за своята награда като опишете плащанията във формата на официалния ни сайт - www.fibank.bg или посетите някой от офисите на ПИБ не по-късно от 15-ти юни, където нашите колеги ще Ви съдействат. Ще бъдете информирани своевременно как и кога ще получите своите ваучери. Наградите ще се раздават до изчерпване на количествата. Успех!

Коментари

  1. Да попитам при положение, че печеля ваучер и съм от Бургас, а няма Кино Арена, ваучера става практически неизползваем.

    1. @Ясен, Ваучерът важи само за кина "Арена", така че ако до крайния срок имате път до Варна, можете да гледате филма там.

  2. На мене ми се обадиха, че съм спечелила билети без да съм регистрирала разписки. но съм си оставила контактните данни. Изненадах се приятно.

  3. @ Мартин Достатъчно е само да се регистрирате с 3 имена и ЕГН в онлайн формата, без да въвеждате транзакциите. Ние проверяваме извлечението. Поздрави, Екип на ПИБ

  4. Досега съм направил сигурно 20 плащания с картата.

    Не ми се занимава обаче да разнасям бележки - или пък да ги въвеждам - безумно е, при положение че може да се пусне една разпечатка и готово!

Коментирай