Първа инвестиционна банка с първи за България приз от наградите за картови продукти OSCARDS 2008

Първа инвестиционна банка получи изключително престижна награда, по време на връчването на OSCARDS Awards 2008 на 17 декември в Париж, за своя продукт ко-брандирана кредитна карта VISA vivatel-ПИБ в категория Лоялност (Европа). Такава награда се печели за първи път от българска банка за картов продукт на международен форум от такъв ранг.

В категорията Лоялност (Европа) ПИБ директно се съревноваваше с още 5 картови продукта на гиганти като BarclayCard (Великобритания), MBNA (Великобритания), Banesto (Испания), Bank Asya (Турция) и Unicre Distribution Card (Потругалия). За ПИБ е огромна радост, че нашия продукт успя да победи при такава сериозна конкуренция!

На церемонията по връчване на наградите OSCARDS Awards 2008 нашите колеги г-н Никола Бакалов, Директор”Картови разплащания” и г-жа Анелия Мирчева, Директор „Маркетинг, реклама и ВО” бяха похвалени от журито за изключителния продукт, като беше отбелязано, че продуктът печели заради ясната връзка между картата и телекомуникационната услуга във всеки свой елемент, като се започне от дизайна наподобящ телефон, натрупването на допълнителни минути за телефония в зависимост от ползването на картата, както и международната застраховка, която се активира с използаване на картата или телефона в чужбина. Беше обърнато специално внимание, че това е първият и единствен продукт с вертикален дизайн и специално разположение на името на картодържателя и номера на картата.

Ко-брандираната кредитна карта vivatel-ПИБ е резултат от отличното ни сътрудничество с най-голямата телекомуникационна компания в България – БТК.

Коментари

  1. Браво на ПИБ-а! картата наистина е супер, различна, практична – изобщо перфектно измислен продукт. Често ми се налага да пътувам и винаги ми я заглеждат, когато плащам с нея, защото е много интересна.

Коментирай