София, 10 юли 2024 г. – Visa, официален партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, и Fibank, официален партньор на Българския олимпийски комитет, обявявиха победителите в ексклузивната томбола, част от специалната кампания за Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024. Съвместната инициатива отбелязва представянето на дебитните и кредитните карти Visa с отличителен дизайн, вдъхновен от Олимпиадата в Париж това лято.

През периода на томболата хиляди индивидуални клиенти направиха значителен брой трансакции. Всяка от тях, осъществена с новата дебитна или кредитна карта Visa Paris 2024, даваше възможност за участие в томболата, която предостави на клиентите шанс да спечелят изключителни награди, за да се насладят на Олимпийските и Параолимпийските игри.

Всеки победител получава полети за двама души до и от Париж за Олимпийските и Параолимпийските игри, трансфери от и до летището, луксозен пакет, който включва две нощувки в 4-звезден хотел, достъп до две олимпийски преживявания, туристически пропуск за обиколка на Париж с „Hop-on, Hop-off“ автобус, достъп до салона Visa Everywhere в хотела, както и предплатена карта Visa за допълнителни разходи, подаръци и удобства.

"Партньорството на Visa с Олимпийските и Параолимпийските игри е уникална възможност да предоставим на Visa картодържателите на Fibank не само по-удобно и сигурно разплащане, но и вълнуващото преживяване на едно от най-престижните спортни събития в света, сподели Красимира Райчева, мениджър на Visa България. За нас е удоволствие да отпразнуваме духа на това състезание заедно с нашите клиенти – банките, чрез тези ексклузивни възможности, кoито създават условия потребителите да отнесат със себе си частица от магията на Париж 2024."

Никола Бакалов, главен изпълнителен директор (CEO) и председател на Управителния съвет на Fibank, добави: „Радвам се, че и през тази олимпийска година, заедно с нашите дългогодишни партньори от Visa,  реализирахме изключително успешна кампания, посветена на Олимпийските игри в Париж, 2024. Вярвам, че успяхме да предадем олимпийските дух и ценности, които и двете страни изповядваме, на много наши клиенти, а на двама от тях предстои и незабравимо преживяване във френската столица“.

Кампанията, която представи дебитни и кредитни карти Visa с дизайн, вдъхновен от Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж през 2024 г., вдъхновява на клиентите на Fibank да изразят своята подкрепа и възхищение към олимпийския дух, като същевременно се възползват от удобството и предимствата на платежните решения на Visa.

За Visa Inc.

Visa Inc. (NYSE: V) е световeн лидер в дигиталните плащания, който обработва трансакции между потребители, търговци, финансови и правителствени институции в над 200 държави и територии. Нашата мисия е да свързваме света чрез най-иновативната, надеждна и защитена мрежа за плащания, която дава възможност на частни лица, компании и икономики да просперират. Вярваме, че икономиките, които включват всеки навсякъде, осигуряват растеж за всеки навсякъде и смятаме достъпа за основа на бъдещето на движението на парите.  За повече информация, посетете visabg.com. 

За Fibank

Fibank (Първа инвестиционна банка) е една от водещите банки в България, известна с иновативните си продукти и услуги. Като официален партньор на Българския олимпийски комитет Fibank подкрепя българските спортисти и популяризира ценностите на Олимпийските и Параолимпийските.

Коментари

Коментирай