Източник: Sportal.bg

"Чувам разни слухове, които обикалят в пространството, но моите пари винаги са били в Първа инвестиционна банка и ще продължават да бъдат, коментира пред Sportal големият български футболист Димитър Бербатов.

"Не виждам място за притеснение. Изненадан съм от тези слухове, защото плашат хората, а хората по принцип лесно се плашат. Създава се излишно напрежение. Бил съм лице на банката. Винаги са се отнасяли добре с мен. Държа си парите тук и така ще продължава и за напред. Знам, че всичко ще бъде наред и когато знам, че е така няма смисъл да се притеснявам. Казах го и на моите приятели и на семейството ми".

Христо Христов

Христо е Мениджър „Корпоративни комуникации”. Той следи за тенденциите на финансовия пазар, планира, организира и участва активно в провеждането на маркетингови изследвания сред настоящи и потенциални клиенти на банката. Преди да се присъедини към екипа на Fibank, има натрупан значителен опит в ръководството, провеждането и анализа на резултатите от редица маркетингови, икономически и социологически изследвания. Участва като автор в публични анализи и статии в областта на иновациите, информационни и комуникационни технологии и състоянието на икономиката. Личните му интереси са в областта на търговията с ценни книжа. Очаквайте от него интересни анализи за тенденциите на пазара и състоянието на икономиката.

Коментари

Коментирай