Съвсем наскоро Fibank – в партньорство с Garmin и Mastercard, представиха иновативния проект за плащане с часовник – Garmin Pay. С Garmin Pay клиентите на Fibank могат да дигитализират своята карта Mastercard не само в смартфона, но и в часовника си Garmin. С новата услуга може да се плаща на всички безконтактни ПОС терминали, както и да се извършват операции на безконтактни банкомати.

В рекламния клип на услугата виждаме актрисата Диана Димитрова и сноубордиста Радо Янков. Двамата са посланиците на брандовете Fibank и Garmin.

Въпреки натовареното си ежедневие покрай снимките на осми сезон на хитовия сериал „Откраднат живот: Кръвни връзки“, Диана успя да отговори на няколко въпроса – специално за нашите читатели.

 - Диана, от скоро телевизионните зрители те виждат всяка вечер освен с лекарската престилка и в едно ново амплоа – на съвременната, динамична жена, която носи на ръката си… своята банкова карта. Разкажи ни накратко за услугата, чийто посланик си:

 - Искам да благодаря на Fibank за гласуваното доверие точно аз да съм лицето на тази нова технология. Чрез Garmin Pay, powered by Fibank можем да улесним поне малко забързаното си ежедневие. Плащането става безконтактно с часовник Garmin, който има функция Garmin Pay. И за мен това е предимството, защото не губя време в търсене на карти и банкноти. А освен това, дизайнът на часовниците Garmin е изключително стилен и ми харесва.

 

 - В клипа си партнираш с най-добрия български сноубордист – Радо Янков. Как се справя той като твой екранен партньор?

- Имах удоволствието да снимам с Радо и да се сприятелим. Той е страхотен! Пред камера има непринудено поведение и също така много ми допадна, че онази често срещана рутина, която има при някои актьори, липсва при него. На моменти той забравяше за камерите и видях, че е искрен по детски в действията си. Това е основен белег, който различава добрите от посредсвените актьори. Ако реши да смени професията си, със сигурност ще има успех. Освен в рекламата, скоро си партнирахме отново и видях, че тогава той си даде сметка колко изтощителна - психически и физически, е тази професия.

 - Как преминаха снимките на видеото?

- Това беше най-неусетният ми снимачен ден. От 04:00 ч. сутринта до 20:00 ч. вечерта, със смяна на 4 локации. Този проект ме срещна с режисьора Ясен Григоров и това беше любов от пръв поглед на професионално ниво. Освен че той е илюстратор и има редица издадени детски книги, като режисьор е великолепен и ме накара да се чувствам свободна в работния процес. Дългият снимачен ден протече без никакво напрежение.

 - Самата ти използваш ли услугата Garmin Pay?

- В момента се намирам на финалната права на завършването на „Откраднат живот: Кръвни връзки‘‘ и заради сложността на снимачната програма ми е трудно да си запиша час дори за нормалните профилактични прегледи. Знам, че звучи налудничаво, но винаги към края на сезона напрежението може да се реже с нож. Никой от прекрасните ми колеги не спи и всички дават много повече от себе си, защото 52 епизода са сериозна цел. А крайната цел е качествено съдържание, което увеличава напрежението допълнително. От началото на декември възнамерявам да използвам активно услугата Garmin Pay, powered by Fibank и другите функции на моя часовник.

 - Твоите най-верни почитатели знаят, че освен актьорското майсторство, притежаваш и таланта да рисуваш превъзходно. Къде можем да видим творбите ти?

-  Живот и здраве, през 2020 г. възнамерявам да направя нова самостоятелна изложба. Исках това да се случи до края на тази година, но нямах нито силите, нито времето. Тъй като ненавиждам посредствените истории за себе си, мога да кажа, че влагам всичко на максимум в нещата, с които се занимавам.

Ще се постарая преди Коледа да излезе третата ми детска книга с авторски илюстрации и текст „Омагьосаните“.

За щастие повечето от картините ми са в новите си домове. В момента наличните могат да се видят само в социалните мрежи и скоро ще имам личен сайт, където ще публикувам всичко, свързано с творческата ми работа.

Фотограф: Мира Рахнева

 

 - Имаш ли други скрити таланти?

– Ако сега ги кажа няма да останат скрити. Убедена съм, че ще се покажат публично, когато им дойде времето.

  - Остава ли ти свободно време между снимките и рисуването? Как, къде и с кого обичаш да го прекарваш?

-  Приятелите ми вече не се сърдят, защото свикнаха с графика ми. Когато имаме възможност, излизаме на вечеря. Рядко посещавам по-шумни места, защото обичам по-интимната обстановка.

 - И накрая – няма как да не попитаме – какво да очакват почитателите на д-р Огнянова през новия сезон на хитовия сериал „Откраднат живот?

- За мен като актьор този сезон е предизвикателство. Точно, както ми харесва. Винаги съм казвала, че театър и кино са различно преживяване. Казвам го на база тригодишният ми опит в моноспектакъла „Въпреки всичко“ и двете години, като гост-актьор в театър „Зад канала“. В театъра „потъваш“ и процесът от начало до край трае два или три часа, а в киното вече трябва да си готов за сложната сцена и имаш около двадесет секунди за концентрация. Този сезон д-р Огнянова изплува от бездната. Смея да твъря, че тя е един от малкото персонажи, за които не може да се каже какво точно им се върти в главата. И ще бъда напълно искрена - аз самата не знам какво ще се случи.

 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай