Главната роля във видеото, представящо Дигиталната карта от Fibank, е поверена на носителя на световната купа по сноуборд в паралелните дисциплини – Радослав Янков. Това е първата реклама, в която сноубордистът участва.

Благодарение на своята дисциплинираност и точност, Радо се справи отлично със снимките.  А снимачният ден беше доста дълъг -  от 6:30 до 22:30 часа, като снимките заеха 7 различни локации.

OE2A8572

Носителят на кристалния глобус сподели, че ще запомни деня като много забавен и … Untitledдълъг. Най забавният му момент е бил, когато са снимали сцената с колелото.

OE2A8765

На въпроса ни: „Ако трябва да сравни снимачния ден с излизането на пистата…?” Радо отговори, че снимачният ден има своите трудности, но на пистата се изисква много повече енергия и концентрация. И най-вече - на пистата няма фал дубли :)

Въпреки това Радо Янков няма нужда от тях – най-добрият ни сноубордист сред мъжете носи гордост на всички българи с всяко свое спускане. :)

OE2A8404

Снимачният екип разказа, че времето в деня на снимките  никак не е било в тяхна полза: точно когато трябвало да заснемат сцената с подлеза и скейтборда, се излял ужасен порой, а основното притеснение на екипа било разполагането на осветлението в наводнен софийски подлез.

OE2A9047

Сцената в парка също им отнела доста време, тъй като освен хора статисти имало и кучета статисти. Всъщност мигът,  в който куче се появява на заден фон случайно и лежерно е заснет  поне 10 пъти, защото двете кучета никога не тръгвали заедно.

OE2A8571

Относно предимствата на Дигиталната Карта – Радо изтъкна, че най-важното за него самия е, че плащането с нея е много бързо и удобно. Повече за иновативната услуга ще намерите тук.

OE2A8621

 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

  1. Поздравления за приятната реклама! Кратка, информативна и позитивна.

    1. Благодарим Ви за положителната обратна връзка :)

Коментирай