Традиционно преди големите Български празници искаме да ви зарадваме освен специални предложения и със специални подаръци!

Тази година за Гергьовден ви предлагаме нов депозит –„Гергьовден”. Новият депозит на ПИБ е тримесечен с годишна лихва от 9,75% за лева и евро, за физически и юридически лица. При откриване на депозит „Гергьовден” в размер на или над 100 000 лв. или равностойността им в евро, всеки клиент ще получи подарък сребърно кюлче-медальон „Св. Георги”. Сребърните кюлчета-медальони са с най-чиста проба сребро – 999 и са изработени от швейцарската рафинерия ПАМП, в света с производството на най-чисти и качествени благородни метали.

ПИБ не изисква от своите клиенти минимална сума за откриване на депозит, а средства по депозит „Гергьовден” могат да се довнасят по всяко време от периода му. Депозитът се открива безплатно, няма такса за обслужване, нито такса за закриване. Лихвата по новия депозит на ПИБ се изплаща на падеж, по сметката на депозита. Срокът за откриване на новия промоционален депозит от ПИБ е до 31 май 2009 г., включително.

Паричните средства по сметки в ПИБ АД, включително по промоционални депозити, са гарантирани съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките общо в размер до 100 000 лв. за всеки клиент.

Коментари

  1. защо този депозит не е обявен на сайта ви ?

  2. *Thumps up*

Коментирай