Традиционно преди големите Български празници искаме да ви зарадваме освен специални предложения и със специални подаръци!

Тази година за Гергьовден ви предлагаме нов депозит –„Гергьовден”. Новият депозит на ПИБ е тримесечен с годишна лихва от 9,75% за лева и евро, за физически и юридически лица. При откриване на депозит „Гергьовден” в размер на или над 100 000 лв. или равностойността им в евро, всеки клиент ще получи подарък сребърно кюлче-медальон „Св. Георги”. Сребърните кюлчета-медальони са с най-чиста проба сребро – 999 и са изработени от швейцарската рафинерия ПАМП, в света с производството на най-чисти и качествени благородни метали.

ПИБ не изисква от своите клиенти минимална сума за откриване на депозит, а средства по депозит „Гергьовден” могат да се довнасят по всяко време от периода му. Депозитът се открива безплатно, няма такса за обслужване, нито такса за закриване. Лихвата по новия депозит на ПИБ се изплаща на падеж, по сметката на депозита. Срокът за откриване на новия промоционален депозит от ПИБ е до 31 май 2009 г., включително.

Паричните средства по сметки в ПИБ АД, включително по промоционални депозити, са гарантирани съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките общо в размер до 100 000 лв. за всеки клиент.

Коментари

  1. @ минаващ,
    Благодарим за Вашето конструктивно предложение. Ще имаме предвид за някои от следващите ни промоции.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  2. Ето какво са написали хората, ама няма кой да чете:
    За клиентите с най-конструктивни предложения сме подготвили специални награди – сребърни кюлчета Фортуна. Подготвили сме и атрактивни сувенири с логото на ПИБ за тези от Вас, които направят най-много трансакции чрез новата версия на Виртуалния банков клон за периода до 31 май 2009 г. Вашите мнения, оценки и препоръки ще приемаме он-лайн, в блога на Първа инвестиционна банка.
    Ето ти и линка към целия текст: http://www.fibank.bg/blog/?p=355

  3. @ клиент
    да имат условие, но ако не греша, не е да си държиш парите 6 месеца, а да имаш 1000 лева в банката им без значение дали е депозит, разплащателна, картова сметка и т.н. като ги имаш парите примерно 1 месец, то в този месец участваш в томболата, като ги нямаш не участваш.
    И все пак помисли колко хора могат да вложат 1000 лева в банка и колко 100 000. Разликата меко казано е чувствителна. Моето виждане е, че когато даваш награда или правиш томбола, тя трябва да е достъпна.
    Относно условията, естествено при всяка томбола има някакви условия. И в томболата на Виза, за да участваш трябва все пак да имаш карта Виза и да пазаруваш с нея, но поне хората са казали, че няма минимум за транзакция. И за 2 лева да купиш нещо, участваш.
    Относно това, че ПИБ е една от най-клиентски ориентираните банки съм съгласен. Затова съм и неин клиент, но това не пречи някои неща да не ми харесват и да ги споделя. Мисля за това е блога.
    Относно томболата за интернет банкирането. Аз за такава томбола не съм чул. Доколкото си спомням имаше идея да има някакви награди и за ползващите виртуалното банкиране, но никъде не съм прочел да се е реализирало.

  4. И този депозит ли няма да може да се открива през виртуалния клон? Добре ще е да се сетите че ако улесните клиентите на виртуалния клон ще привлечете повече средства от чужбина отколкото с обещания за псевдо-кюлчета...

  5. @минаващ,
    ааа, значи все пак Алфа имат условия и доколкото помня условието бе да си държиш парите мин. 6 месеца, а и да не падаш под тези 1000 лв. Виж, разбирам че си се подразнил, но аз като клиент съм убеден, че ПИБ е най-клиентски ориентираната банка. В допълнение - виж тук в блога колко награди са раздавали и то без изисквания да откриеш депозит. Май и в момента върви някаква тоббола за клиентите на електронното банкиране - т.е. за тези, на които парите само им минават през банката също е помислено.

  6. @ клиент
    ПИБ-а не е единствената банка, която няма изискване да имаш 1000 лева за депозит. Има много такива банки. 1000 лева бяха условие на Алфа, за да участваш в томболата им. И все пак не са 100 000.
    Това кюлче може и да е символичен подарък, но шанс да го получат имат само хора с много пари. Демек награждават се хората с много пари. Нека да дадат равен шанс на всеки, който открие депозит. Другите клиенти на банката не заслужават ли? Ти си взел заек, ок. Защо пак ти да нямаш шанс за кюлче. Може да не си ти, а някой друг, но защо с услвието да вложиш 100 000. Ти не си ли влагаш парите. Всички, които са клиенти на ПИБ не си ли влагат парите, не минават ли парите им през банката?!
    @ Разбиращ
    Съгласен съм, че Виза печели чрез картите, които се издават от банките, но няма изискване да направиш плащания за 1000 лева. И за 2 лева да пазаруваш имаш равен шанс с тези, които са празарували за 100 или 1000. Това е.

  7. Че Виза с чии пари го прави това - с парите на банките, които участват, разбира се

  8. Ей, минаващ, ти се излагаш. Пиба е единствената банка дето няма изисквания да имаш напр. 1000 кинта за да си отвориш депозит. Това кюлче е символичен подарък и по-скоро закачка с празника и името на депозита, около което се е завъртяла рекламната им кампания. А сам казваш за зайците - аз направих на сина си депозит за 250 лева и взех шоколадово зайче - ПОДАРЪК за великден!Така че не си прав, тъй да знаеш!

  9. Браво! Демек пари при пари отиват. Ако нямаш много пари, защо трябва да имаш възможност да получиш някаква награда за това, че си клиент на банката и си вложил парите си в ПИБ. Значи само тузарите и богаташите могат да си позволят да имат това кюлче, а по обикновените хора не. Не дискриминира ли ПИБ обикновените потребители по този начин? Вместо да се направи томбола и всеки открил депозит да има възможност да получи това кюлче!

    Наясно съм, че банката търси свежи пари и че има хора, които заради едно кюлче, ако имат парите ще ги вложат, но мисля, че е тъпо. Банката не е зле да си преосмисли политиката си по стимулиране на клиентите, защото има много повече клиетни обикновени хора!
    Излиза, че някой, който не ви е клиент и само за 3 месеца си вложи многото пари, ще получи кюлче, а хора, които от години са ви клиенти и за 1 година благодарение на тях през банката минават много повече от 100 хиляди лева, няма да получат. Тях ги залъгвате с шоколадчета или изобщо нищо не получават.
    От кого печелите повече? От случайни хора сложили по 100 000 за 3 месеца или от 100 по обикновени потребителя?!

    Чест им прави на някои други банки, че правят томболи и условията за участие в тях са нормални. Алфа банк организира томбола, ако човек има 1000 лева на сметка, карта или по депозит. Виза раздават всеки ден 3 награди по 400 лева в продължение на 2 месеца без да има значение за колко пазаруваш, стига да е с кредитна или дебитна карта Виза!!!

    Кючето Ви 1000 лева ли струва или шоколадчетата ви са от по 400 лева. Това само в България може да се случи! Възмутен съм! Засрамете се!!! Все повече се излагате!!!

  10. @ Динко най-актуалната ни депозитна оферта "Георгьовден" e в сила от днес и вече е обявена в официалната ни интернет страница. Поздрави, Екип на ПИБ

Коментирай