Само преди няколко дни беше официалната премиера на новия ни рекламен клип и ние продължаваме да му се радваме. Причината за това не е само блестящата игра на двамата главни герои – Димитър Бербатов и Бен Крос, - но и продуктът, който представяме. Бихме искали да използваме момента и да ви благодарим за всички окуражаващи коментари, които споделихте с нас в социалните мрежи.

Ако пък поради някаква причина все още не сте видели клипа, щракнете върху бутончето “Play” по-долу. Там сме включили и останалите три продължения – с шеги на Бен Крос и Димитър Бербатов. Не пропускайте да ни оставите един коментар след това, ще се радваме да прочетем какво мислите за тях. Междувременно искаме да ви разкажем малко повече за самата карта MasterCard YES и програмата YES.

След като в края на миналата година успешно демонстрирахме удобството на безконтактните плащания, си поставихме за цел да приложим на практика още една от възможностите на новите технологии. Така създадохме YES – програмата за лоялност на Fibank.

В общия случай програмите за лоялност са един от начините, по които компаниите благодарят на своите клиенти. Това става чрез още една карта, по която се трупат точки, които след това могат да се обменят за нещо – най-често специални намаления или награди. И така в един момент портфейлите ни се превръщат в колекционерски албум за карти. В същото време програмите за лоялност са наистина полезен придатък към отношенията между компаниите и техните клиенти.

Това, което ние решихме да направим, е да обединим картата за лоялност с банкова карта и да поставим основите на програма за лоялност в партньорска мрежа от търговски обекти - YES. Запазихме основния принцип – събиране на бонус точки, - и така всяко плащане с картата в един от магазините от партньорската мрежа YES носи бонус точки. Новото е, че тези точки се запазват в кредитната карта и могат да бъдат използвани във всеки един от обектите от партньорската мрежа YES. Имайте предвид, че за да получите тези бонус точки, е достатъчно само да платите с банковата си карта, всичко останало се извършва автоматично. Така всеки 2 лв. от вашите покупки в магазините от партньорската мрежа ви носят по 1 бонус точка. Вие решавате как и кога да ги похарчите след това – дали да ги използвате при следващо плащане, или да продължите да събирате, за да ги изразходвате на по-късен етап. Броят точки, които решите да използвате, на свой ред ще намали сумата, която ще заплатите за покупката.

Специално за програмата изградихме и сайта yes.fibank.bg. В него сме поместили най-важната информация за програмата, както и списък с търговските обекти, в които плащанията с картата носят бонус точки. Все още е в разработка и съвсем скоро ще добавим нови полезни функционалности.

Тук можете да ни задавате своите въпроси или да споделите впечатленията си от картата и програмата за лоялност YES. В случай че все още нямате такава карта, но възнамерявате да си издадете, можете да се възползвате от преференциални условия. Ако използвате поне два наши продукта (имате депозит и сте регистрирани в нашия Виртуален клон например), и кандидатствате за MasterCard YES до 31 май, ще получите картата си с подарък от 2000 бонус точки по програмата YES. А ако попълните искането си на 20 или 21 април, картата ви ще бъде освободена и от такса за първата година – това е част от нашата Великденска промоция.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай