Искате ли да гледате най-значимото баскетболно събитие на годината в България от VIP места?

В петък и събота, 14 и 15 септември 2012 година,  България е домакин на международния баскетболен турнир „Лукойл ЕКТО Спорт”. Ние сме основен спонсор на това спортно събитие, в което сили ще премерят четири невероятни отбора. „Барселона Регал” става шампион на Испания цели 15 пъти и е безспорен лидер в Евролигата от повече от 10 години. Гръцкият отбор „Панатинайкос” е 32-кратен национален шампион и 6-кратен на Евролигата. „Цървена Звезда” от съседна Сърбия е един от лидерите в друг голям турнир – Юрокъп. „Лукойл Академик” е шампион на България 21 пъти.

Арена Армеец в гр. София ще е сцената. Ако и Вие харесвате баскетбола и искате да наблюдавате състезанието не от малкия екран, а от най-добрите места в залата със свой приятел, дайте  отговор до 10 часа на 13 септември 2012 г.  на следния въпрос с коментар по-долу:

„Колко пъти поред ЛУКОЙЛ Академик печели титлата на България?”

На 13 септември 2012 г. на случаен принцип и в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на 20 от Вас, отговорили правилно на въпроса, като всеки печеливш ще спечели два билета. Със спечелилите ще се свържем по имейл, за да уговорим с тях как ще получат билетите си. В томболата имат право да участват единствено лица над 18 години, чийто коментар отговаря правилно на зададения по-горе въпрос, съдържа трите имена на коментиращия и имейл за кореспонденция.

Вижте пълната информация относно билетите награди и условията за участие в томболата. Успех!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Лукойл Академик печели титлата на България 9 пъти поред.

    Поздрави!

  2. За 10-ти пореден път

  3. 10 пъти подред.

  4. В края на май 2012 г. ЛУКОЙЛ Академик спечели за 10-ти пореден път титлата на България по баскетбол

  5. Здравейте, г-н Гогов! Билетите са и за четирите мача от турнира. Вече получихме няколко отговора, но те са скрити, за да не подвеждаме останалите желаещи да участват. Пуснете и Вие своя отговор. Поздрави!

  6. Извинявам се за предния въпрос, бях пропуснал линка към правилата.

Коментирай