Искате ли да гледате най-значимото баскетболно събитие на годината в България от VIP места?

В петък и събота, 14 и 15 септември 2012 година,  България е домакин на международния баскетболен турнир „Лукойл ЕКТО Спорт”. Ние сме основен спонсор на това спортно събитие, в което сили ще премерят четири невероятни отбора. „Барселона Регал” става шампион на Испания цели 15 пъти и е безспорен лидер в Евролигата от повече от 10 години. Гръцкият отбор „Панатинайкос” е 32-кратен национален шампион и 6-кратен на Евролигата. „Цървена Звезда” от съседна Сърбия е един от лидерите в друг голям турнир – Юрокъп. „Лукойл Академик” е шампион на България 21 пъти.

Арена Армеец в гр. София ще е сцената. Ако и Вие харесвате баскетбола и искате да наблюдавате състезанието не от малкия екран, а от най-добрите места в залата със свой приятел, дайте  отговор до 10 часа на 13 септември 2012 г.  на следния въпрос с коментар по-долу:

„Колко пъти поред ЛУКОЙЛ Академик печели титлата на България?”

На 13 септември 2012 г. на случаен принцип и в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на 20 от Вас, отговорили правилно на въпроса, като всеки печеливш ще спечели два билета. Със спечелилите ще се свържем по имейл, за да уговорим с тях как ще получат билетите си. В томболата имат право да участват единствено лица над 18 години, чийто коментар отговаря правилно на зададения по-горе въпрос, съдържа трите имена на коментиращия и имейл за кореспонденция.

Вижте пълната информация относно билетите награди и условията за участие в томболата. Успех!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Здравейте,кога ще можем да видим снимани красавците спечелили билетите за турнира?

  2. Благодарим Ви за участието, г-н Петров! Постарахме се да направим играта максимално лесна и удобна. Пожелаваме Ви успех занапред и ще се радваме да Ви видим тук отново. Надяваме се, че блогът ни ще Ви е интересен и полезен.

  3. Моя е грешката, извинявам се. Изпуснал съм думата 'поред'. Отговора е 10 наистина.

  4. Бих искал да оспоря тази игра, защото Вашият въпрос е подвеждащ, непълен и грешен! Така зададен въпроса: "Колко пъти поред ЛУКОЙЛ Академик печели титлата на България?" не е ясно кои титли се има предвид? Шампионски титли? Купа на България? Или общо?! Аз разбирам въпроса като шампионски титли в историята на клуба и отговора е 22! Щом за некомпетентност е това?!

  5. Благодарим на всички, които взеха участие в играта! Верният отговор е "10 поредни пъти". Всички, които отговориха правилно и оставиха трите си имена, ще получат писмо от нас, за да уговорим как ще получат билетите си. В присъствието на нотариус констатирахме, че само 15 от Вас отговориха на условията на играта, затова и ще дадем само 15 билета за двама. Поздрави и приятен ден!

  6. Лукойл Академик имат общо 22 шампионски титли в историята си.

  7. Не видях къде трябва да изпратим посоченият отговор, явно ще е тук, пише в блога - явно това е мястото.

    Отговорът е : 10 победи е имала до сега

  8. Лукойл Академи печели 9 поредни пъти титлата на България.

  9. Мъжкият отбор на Лукойл Академик е 21-кратен шампион на България и 10-кратен носител на Купата на България

Коментирай