Все повече хора избират да зарадват близките си със стилен подарък от злато или сребро. Много от нашите клиенти предпочитат да направят поръчка през онлайн магазина ни Fibank „Gold and Silver” - заради удобствата, които предлага: лесна и сигурна поръчка, която можете да направите от дома или офиса, богат избор от продукти, бърза доставка и гарантирано качество.

В навечерието на коледните и новогодишните празници получаваме все повече запитвания за това как да поръчате избраните от Вас подаръци.

В следващите редове ще отговорим на въпросите Ви и ще Ви разкажем колко бързо и лесно е да поръчате през онлайн магазина ни. 

За да поръчате през електронния магазин Fibank „Gold and Silver” Ви е необходима единствено валидна регистрация. [1]

Как да се регистрирам?

Ако сте клиент на Fibank и имате регистрация за“Моята Fibank”, можете да използвате кратката форма за регистрация – с данните от “Моята Fibank”.

gold&silver1Трябва само да въведете  потребителското си име и парола за „Моята Fibank”, след което ще се отвори поле за нанасяне на допълнителни данни. Попълнете ги  и Вашата регистрация е завършена.

В случай че не използвате Моята Fibank” или не сте клиент на Fibank, при първо влизане в електронния ни магазин изберете опцията „Нова регистрация”.

gold&silver2След попълване на кратката форма за регистрация вече ще имате потребителско име и парола.

Регистрацията е напълно безплатна и не Ви обвързва със срокове и покупки.

Как да избера желания продукт?

Когато влезете в онлайн магазина ни Fibank „Gold and Silver” с Вашето потребителско име и парола, можете да използвате всички функционалности на сайта.

4На заглавната страница ще видите нашите актуални предложения и промоции. За Ваше улеснение предлаганите продукти са разделени в отделни категории: Монети, Медали, Кюлчета, Кюлчета-медальони и Колекционни серии.

За всеки един от продуктите ще намерите подробно описание. Когато кликнете върху „Информация и поръчка”, ще видите всички  детайли за съответния артикул и ще можете да го поръчате.

Как да поръчам?

Ако сте направили своя избор, можете да поръчате желания артикул,  като посочите неговото  „Количество” и натиснете бутона „Добави в кошницата”.

gold&silver5След като добавите избрания продукт във Вашата кошница, електронния ни магазин Ви предлага възможността да прегледате поръчката си и да продължите с пазаруването.

При избор на опцията „Преглед на кошницата” ще видите Вашата поръчка към настоящия  момент. Можете да добавяте или премахвате продукти от кошницата си във всеки един момент до извършване на плащането.

6Ако желаете да завършите поръчката си, остава да натиснете бутона „Поръчай”. След тази стъпка ще се отвори поле, в което да въведете данните за доставката. Най-отдолу ще видите параметрите на Вашата поръка: избрани продукти и тяхната стойност, доставка и обща сума на поръчката.

gold&silver7

Последната стъпка, преди да финализирате поръчката си, е да продължите към плащането.

Как да платя?

Плащането се извършва само чрез банкова карта - дебитна или кредитна[2].

8При избор на бутона „Продължи към плащане” ще се отвори нов прозорец, в който да въведете данните на картата, с която ще платите. 

Системата на електронния ни магазин поддържа услугата „3D сигурност на карти”. Ако картата е регистрирана за тази услуга, ще трябва да въведете и личната си 3D парола. Остава само да натиснете бутона  „Изпрати” и поръчката Ви е готова.

 

След като поръчката Ви бъде обработена успешно, на екрана ще се появи изображение с детайлите й. Ще получите потвърждение и на Вашия e-mail.

Ако обаче получите онлайн съобщение за грешка, ще трябва да запишете номера на поръчката си и съдържанието на съобщението, и да се свържете със служителите от нашата денонощна поддръжка за изясняване на случая.

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, можете да се свържете с колегите ни от онлайн магазина на e-mail: goldshop.support@fibank.bg или с денонощната линия за поддръжка - 0700 12 777.

Как ще получа поръчката си?

Ще доставим поръчката Ви до избран от Вас адрес в България чрез куриерска фирма.

Ако направите поръка до 14:00 часа, очаквайте доставката още на следващия работен ден.  А за поръчка, приета  след 14.00 часа, срокът за изпълнение е след 2 работни дни.

Цената на доставката е 5 лв. с ДДС, а застраховка й е в размер на 0.2% от стойността на всеки продукт, включен в нея. Ако Вашата покупка е на стойност над 500 лв., транспортът и застраховката са за наша сметка.

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

[1] От електронния магазин Fibank Gold and Silver могат да пазаруват само физически лица.

[2] Не включва картите Diners Club.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай