Екипът на Fibank създаде платформата www.credit.fibank.bg, която позволява кандидатстване изцяло онлайн за новия потребителски кредит. Предложението е с фиксирана годишна лихва от 6% за първите три години.

На credit.fibank.bg имате възможност да попълните Вашето заявление за потребителски кредит, като преминете през 6 последователни стъпки. Платформата е лесна и удобна за ползване и не изисква специална регистрация.

Потребителски кредити от Fibank с отговор до 1 работен ден

Потребителските кредити от Fibank предлагат:

 • кандидатстване изцяло онлайн;
 • сума на кредитиране - до 50 000 лв.или равностойността им в евро;
 • срок за погасяване - до 10 години;
 • без поръчител;
 • само срещу лична карта*;
 • без такса при кандидатстване онлайн;
 • изплащане на равни месечни вноски;
 • без таксаза предсрочно погасяване на кредита;

* В зависимост от индивидуалния Ви кредитен рейтинг може да бъдат изискани и други документи.

В началото са представени условията по потребителския кредит – като размер (до 50 000 лева), срок (до 10 години). Кредитът е без поръчители, само срещу лична карта* и без такса за разглеждане при подаване на искането онлайн**.

В стъпка 1 имате възможност да използвате кредитен калкулатор, за да изчислите приблизителните стойности на месечната Ви погасителна вноска.

След като определите сумата, валутата и срока и получите резултата за месечна вноска, е необходимо да натиснете бутона Кандидатствайте, за да преминете към стъпка 2 (Данни за кредитоискателя).

На този етап следва попълването на Вашите лични данни – име, ЕГН и т.н. В случай че някои от данните са некоректно попълнени, системата ще маркира полето в червено и ще отбележи какво е нужно да се редактира.

В стъпка 3 (Данни за искането) следва попълването на по-разширена информация като Вашите данни по лична карта, адрес, координати за обратна връзка. На следващ етап е информацията за семейно положение, образование, доход и имуществено и финансово състояние.

След като приключите, ще преминете на спъпка 4, за да изберете удобен за Вас клон на Банката.

В стъпка 5 ще попълните няколко Декларации – Декларация за свързаност с други лица и Декларация при кандидатстване, за да приключите с процеса на кандидатстване, като го финализирате в стъпка 6, след като сте прегледали цялата попълнена от Вас информация и сте потвърдили, че е коректна. След успешно подаване на Вашето искане, ще получите e-mail за потвърждение.

 

 С пълните условия на новия потребителски кредит можете да се запознаете на www.fibank.bg/bg/potrebitelski-kredit

 

* В зависимост от индивидуалния Ви кредитен рейтинг може да бъдат изискани и други документи.

**Станадартна такса разглеждане на документи при кандидатстване в офис на банката - 25 лева.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

 1. Здравейте! На 03.01.2019год.подадох искане за онлайн потребителски кредит под N 492 до днес нямам никакъв отговор и никой не се е свързал с мен Моля за вашето съдействие Благодаря!

  1. Здравейте! Възможно е да има известно забавяне поради по-голям брой подадени искания. Колегите ще се свържат с Вас независимо от това дали сте одобрена, или не.

 2. Эдравейте! Преди 4 дни кандидатствах эа потребителски кредит във ваш клон , но все още несъм получил обаждане с отговор эа одобрение?

  1. Здравейте! Колегите ще се свържат с Вас, за да Ви информират дали сте одобрен, или не. Възможно е да има по-голямо натоварване в някои от офисите и поради това все още да не сте получил отговор.

 3. Здравейте,
  На 21.09.2017 подадох online искане за отпускане на потребителски кредит под номер 9178. На сайтът Ви е описано, че предварителното одобрение е със срок до 24 часа. Е нотификационното писмо, което получих на e-mail адреса си е записано, че Ваш представител ще се свърже с мен в срок до 2 работни дни. Това наистина се случи, но само да ме попита дали искам да погася предсрочно остатъка от текущия ми кредит. След като го уточнихме се разбрахме да ми върне обратна връзка. Това не се случи и се наложи да го потърся аз. Обясни ми, че е подал документите и "просто" чакал. За съжаление като попитах за конкретни срокове, такива не ми бяха дадени - получих отговор: "до ден, два"!
  Моля за Вашето съдействие, т.к. вече чакам 4 работни дни и нямам никаква представа колко време още ще е нужно, а след като имате обявени срокове на сайта си. клиентите Ви се доверяват, че те не са просто поредния маркетингов "трик".

  1. Здравейте! Можете ли да ни изпратите тази информация на pr@fibank.bg , като добавите и Вашите три имена, ЕГН и град, който сте посочил, че желаете да се срещнете с кредитен специалист?

 4. Не съм сигурен дали тук е правилната тема, но имам конкретен проблем. Подал съм искане за кредит, в офиса на бул. Г.М. Димитров и Драган Цанков, но продължавам да нямам никакъв отговор дали са получени исканите документи, а именно служебна бележка, която удостоверява продължението на срочен договор. Званя на посочените от Кол центъра телефони, но няма никакъв ефект. Беше ми даден конкретен срок за удобрение, но вероятно няма да бъде спазен.
  Искам да разбера по някакъв начин дали исканите документи са получени, дали ще получа някаква обратна връзка, за да мога да помогна с други документи, защото разбрах от служетлка, че искането ми още не е задвижено.
  Като цяло имах добро мнение за обслужването, но с тези действия започвам да се разочаровам.

  1. Здравейте! Изпратете ни Вашите три имена, ЕГН, ако става въпрос за потребителски или ипотечен кредит, за да направим справка. Моля изпратете информацията на pr@fibank.bg

 5. Здравейте, интересуваме кредит в размер на 5000 /пет хиляди/ лева, който искам да погася в срок от 60 месеца. Може ли да ми дадете информация, каква сума ще трябва да внасям и как мога да кандидатствам т.е. с какви документи, защото съм пенсионер, а в същото време и работя на постоянен трудов договор. Благодаря Ви предварително.

  1. Здравейте! Можете да подадете Вашето искане за кредит изцяло онлайн оттук >> https://www.credit.fibank.bg/ Във формата има и кредитен калкулатор, където можете да въведете Вашите желани параметри и да пресметнете вноската, лихвата и т.н.

Коментирай