Екипът на Fibank създаде платформата www.credit.fibank.bg, която позволява кандидатстване изцяло онлайн за новия потребителски кредит. Предложението е с фиксирана годишна лихва от 6% за първите три години.

На credit.fibank.bg имате възможност да попълните Вашето заявление за потребителски кредит, като преминете през 6 последователни стъпки. Платформата е лесна и удобна за ползване и не изисква специална регистрация.

Потребителски кредити от Fibank с отговор до 1 работен ден

Потребителските кредити от Fibank предлагат:

  • кандидатстване изцяло онлайн;
  • сума на кредитиране - до 50 000 лв.или равностойността им в евро;
  • срок за погасяване - до 10 години;
  • без поръчител;
  • само срещу лична карта*;
  • без такса при кандидатстване онлайн;
  • изплащане на равни месечни вноски;
  • без таксаза предсрочно погасяване на кредита;

* В зависимост от индивидуалния Ви кредитен рейтинг може да бъдат изискани и други документи.

В началото са представени условията по потребителския кредит – като размер (до 50 000 лева), срок (до 10 години). Кредитът е без поръчители, само срещу лична карта* и без такса за разглеждане при подаване на искането онлайн**.

В стъпка 1 имате възможност да използвате кредитен калкулатор, за да изчислите приблизителните стойности на месечната Ви погасителна вноска.

След като определите сумата, валутата и срока и получите резултата за месечна вноска, е необходимо да натиснете бутона Кандидатствайте, за да преминете към стъпка 2 (Данни за кредитоискателя).

На този етап следва попълването на Вашите лични данни – име, ЕГН и т.н. В случай че някои от данните са некоректно попълнени, системата ще маркира полето в червено и ще отбележи какво е нужно да се редактира.

В стъпка 3 (Данни за искането) следва попълването на по-разширена информация като Вашите данни по лична карта, адрес, координати за обратна връзка. На следващ етап е информацията за семейно положение, образование, доход и имуществено и финансово състояние.

След като приключите, ще преминете на спъпка 4, за да изберете удобен за Вас клон на Банката.

В стъпка 5 ще попълните няколко Декларации – Декларация за свързаност с други лица и Декларация при кандидатстване, за да приключите с процеса на кандидатстване, като го финализирате в стъпка 6, след като сте прегледали цялата попълнена от Вас информация и сте потвърдили, че е коректна. След успешно подаване на Вашето искане, ще получите e-mail за потвърждение.

 

 С пълните условия на новия потребителски кредит можете да се запознаете на www.fibank.bg/bg/potrebitelski-kredit

 

* В зависимост от индивидуалния Ви кредитен рейтинг може да бъдат изискани и други документи.

**Станадартна такса разглеждане на документи при кандидатстване в офис на банката - 25 лева.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

    1. Ако сте на постоянен трудов договор и имате натрупани 6 месеца, единственото допълнително условия е, че ще бъде необходим поръчител. В калкулатора е необходимо да отбележите процента - 6%, ако получавате заплатата си при нас, и 7% - в случай, че сметката ви не е във Fibank.

  1. Здравейте,интересува ме ипотечен кредит за закупуване на жилище.Може ли инфо относно параметрите на този който рекламирате за 3.5%.Имам депозит при Вас затова реших да се интересувам първо от Вашата оферта.

    1. Здравейте! Пълна информация за предлагания продукт можете да откриете на нашия сайт тук > http://www.fibank.bg/bg/jilishten-kredit-pravo-na-izbor/page/3467#nasheto-predlojenie Фиксираната лихва от 3,5% е за първите 3 години, като няма такса за кандидатстване и е без комисиона за отпускане. Поздрави!

Коментирай