[flv:http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/07/fib_tupan_zast_13s.flv http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/07/start_screen.jpg 450 450]

Колко са участниците в новата рекламна заставка на ПИБ?

Оставете Вашите отговори до края на работната седмицата!

В петък ще обявим правилният отговор и ще изпратим на всички, които са познали, подаръци от Първа инвестиционна банка!

Дайте Вашия отговор под формата на коментар и попълнете коректно e-mail адреса си, за да можем да се свържем с Вас и да Ви изпратим наградата!

Успех!

Последно допълнение направено на 16.07.2008 - в 10,45 часа:

Скъпи участници,

Радваме се на големия интерес от Ваша страна на загадката, която поставихме и положителната оценка, която давате на работата ни по клипа!

Ще Ви дадем верния отговор преди посочения от нас срок, за да не Ви стане прекалено скучно и ще обявим нова загадка във връзка с клипа :)

Верният отговор е: 50 танцьора + 1 музикант = общо 51

Честито на всички, които съобразиха малката уловка и внимателно са наблюдавали рекламната заставка!

Наградите, които ще раздадем на печелившите до този момент са прекрасни лъвчета- талисмани специално изготвени от ПИБ за предстоящите Олимпийски игри в Пекин.

Същите лъвчета Първа инвестиционна банка ще подари и на българските спортисти, участващи в Олимпиадата, с пожелания за много късмет и медали! Лъвчето е официален талисман на българските спортисти!

За да дадем втори шанс на тези, които проявиха интерес, но не бяха достатъчно внимателни ето и един допълнителен въпрос, на който можете да отговорите в рамките на работната седмица:

От кои райони на България са народните носии, с които са облечени танцьорите?

За тези, които демонстрират познания в сферата на етнографията, сме подготвили допълнителни изненади!

Коментари

  1. 50 gi pebroix

  2. Отговора е 50 участника

  3. В края на работната седмица е време да дадем правилния отговор и на втората загадка, свързана с последната реклама на ПИБ и прекрасния танцов ансамбъл, който участва в клипа. Верният отговор на въпроса - "От кои райони на България са народните носии, с които са облечени танцьорите?" е : Танцьорите са облечени в носии от 5 фолклорни области: шопски, тракийски, македонски/пирински, северняшки и добруджански. Наградите, които ще раздадем и за тази загадка са прекрасни лъвчета- талисмани специално изготвени от ПИБ за предстоящите Олимпийски игри в Пекин. На печелившите честито! Всички, които са дали верен отговор на двете загадки от тази седмица, ще бъдат уведомени как да получат наградите си по електронната поща на адреса, който са оставили тук Благодарим на всички, които взеха участие в играта. Пожелаваме Ви приятен и слънчев уикенд Екип на ПИБ

  4. Костюмите на танцьорите са шопски,тракийски,северняшки,добруджански и македонски.

  5. Носиите са 5 вида - добруджански, северняшки, тракийски, шопски и македонски(пирински)

  6. Носиите са 5 вида - добруджански, северняшки, тракийски, шопски и македонски(пирински)

  7. Ако още някой ме копира, да внимава да не му изгори мишката :-(

  8. отговорът е 6 вида носий

  9. Носийте са от 5 (пет) фолклорно области.

  10. Колев, не бой се! Тези дето копират, няма да спечелят, защото носиите са наистина от 5 фолклорни области - шопски, видински (северняшки), тракийски, добруджански и македонски. Туй то! Искам си дара!

Коментирай