[flv:http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/07/fib_tupan_zast_13s.flv http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/07/start_screen.jpg 450 450]

Колко са участниците в новата рекламна заставка на ПИБ?

Оставете Вашите отговори до края на работната седмицата!

В петък ще обявим правилният отговор и ще изпратим на всички, които са познали, подаръци от Първа инвестиционна банка!

Дайте Вашия отговор под формата на коментар и попълнете коректно e-mail адреса си, за да можем да се свържем с Вас и да Ви изпратим наградата!

Успех!

Последно допълнение направено на 16.07.2008 - в 10,45 часа:

Скъпи участници,

Радваме се на големия интерес от Ваша страна на загадката, която поставихме и положителната оценка, която давате на работата ни по клипа!

Ще Ви дадем верния отговор преди посочения от нас срок, за да не Ви стане прекалено скучно и ще обявим нова загадка във връзка с клипа :)

Верният отговор е: 50 танцьора + 1 музикант = общо 51

Честито на всички, които съобразиха малката уловка и внимателно са наблюдавали рекламната заставка!

Наградите, които ще раздадем на печелившите до този момент са прекрасни лъвчета- талисмани специално изготвени от ПИБ за предстоящите Олимпийски игри в Пекин.

Същите лъвчета Първа инвестиционна банка ще подари и на българските спортисти, участващи в Олимпиадата, с пожелания за много късмет и медали! Лъвчето е официален талисман на българските спортисти!

За да дадем втори шанс на тези, които проявиха интерес, но не бяха достатъчно внимателни ето и един допълнителен въпрос, на който можете да отговорите в рамките на работната седмица:

От кои райони на България са народните носии, с които са облечени танцьорите?

За тези, които демонстрират познания в сферата на етнографията, сме подготвили допълнителни изненади!

Коментари

  1. Според мен не е удачно да се виждат дадените отговори до момента, тъй като, както виждате, има много хора, които копират, за да спечелят наградата. Което хич не им прави чест.

  2. Северняшки/Видиски, Шопски и Тракийски одежди

  3. Северняшки/Видиски, Шопски и Тракийски одежди

  4. Северняшки/Видиски, Шопски и Тракийски дрехи

  5. Има шопи, северняци, добруджанци, тракийци и македонци. Искам си подаръка

  6. ЗА ДА ИМА РАЗНООБРАЗИЕ ИАМА ОТ ВСИЧКИ РАИОНИ НА БЪЛГАРИЯ Тракийска област , Родопска област . Пиринска област . Шопска област . Северняшка етнографска област . Добруджанска област . Тоест 6 вида носий. Освен ако нама пак ливка . 6

  7. Мога да конкретизирам още - Шопските са с Бистришки акцент ;-)

  8. Май за първата загадка закъснях..., но ще се опитам да разгадая втората! И така: костюмите , с които участниците играят са от областите: Тракия, Добруджа, Пирин(Македонски), Северна България и Шоплука!!

  9. Наконтени са в Северняшки/Видиски, Шопски и Тракийски одежди :-)
    И за да блесна и с изпълняваното фолклорно творчесто, ще споделя, че Шопската сюита, Видинския танц, Шопския женски танц, "Тракийската младост" и не на последно място - "Севершяшката импресия", пленяват публиката при всяка изява на ансамбъла :-D
    Плюшения приятел изглежда симпатичен ;-)

  10. Шопски в средата на логото. Другите са пирински, добруджански, тракийски и северняшки (видински).

Коментирай