[flv:http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/07/fib_tupan_zast_13s.flv http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/07/start_screen.jpg 450 450]

Колко са участниците в новата рекламна заставка на ПИБ?

Оставете Вашите отговори до края на работната седмицата!

В петък ще обявим правилният отговор и ще изпратим на всички, които са познали, подаръци от Първа инвестиционна банка!

Дайте Вашия отговор под формата на коментар и попълнете коректно e-mail адреса си, за да можем да се свържем с Вас и да Ви изпратим наградата!

Успех!

Последно допълнение направено на 16.07.2008 - в 10,45 часа:

Скъпи участници,

Радваме се на големия интерес от Ваша страна на загадката, която поставихме и положителната оценка, която давате на работата ни по клипа!

Ще Ви дадем верния отговор преди посочения от нас срок, за да не Ви стане прекалено скучно и ще обявим нова загадка във връзка с клипа :)

Верният отговор е: 50 танцьора + 1 музикант = общо 51

Честито на всички, които съобразиха малката уловка и внимателно са наблюдавали рекламната заставка!

Наградите, които ще раздадем на печелившите до този момент са прекрасни лъвчета- талисмани специално изготвени от ПИБ за предстоящите Олимпийски игри в Пекин.

Същите лъвчета Първа инвестиционна банка ще подари и на българските спортисти, участващи в Олимпиадата, с пожелания за много късмет и медали! Лъвчето е официален талисман на българските спортисти!

За да дадем втори шанс на тези, които проявиха интерес, но не бяха достатъчно внимателни ето и един допълнителен въпрос, на който можете да отговорите в рамките на работната седмица:

От кои райони на България са народните носии, с които са облечени танцьорите?

За тези, които демонстрират познания в сферата на етнографията, сме подготвили допълнителни изненади!

Коментари

  1. Nosiite sa 6opski, trakiiski, makedonski, severnq6ki i dobrudjanski!

  2. 6opski, trakiiski, severnqhki.,makedonfki i dobrudjanski

  3. Народните носии, с които са облечени танцьорите са шопски:)

  4. Верният отговор е: 50 танцьора + 1 музикант = общо 51 Малката уловка в загадката не затрудни наблюдателните! За да дадем втори шанс на тези, които проявиха интерес, но не бяха достатъчно внимателни ето и един допълнителен въпрос на който можете да отговорите отново до края на работната седмица: От кои райони на България са народните носии, с които са облечени танцьорите? За тези, които демонстрират познания в сферата на етнографията сме подготвили допълнителни изненади!

  5. Bi traibvalo da sa 51 :)

  6. Участнците в рекламата са 51 :)

  7. Здравейте, участниците в рекламата са 50! И аз се двоумя за тъпанджията и евентуално с него да са 51, но какъвто и да е отговорът поздравления за стилната реклама!

  8. Здравейте, участниците в рекламата са 50!

  9. 50

  10. 50

Коментирай