Общо 100 клиенти на банката, закупили винетка през приложението My Fibank или уеб платформата Моята Fibank, ще получат обратно сумата за закупената от тях винетка

Клиентите на Fibank могат бързо, лесно и сигурно да купят електронна винетка през дигиталното банкиране на банката. Покупката отнема по-малко от минута, няма допълнителни такси и винетката е активна веднага. А сега можете да спечелите и страхотни награди.

Всеки клиент на Fibank, купил винетка през дигиталното банкиране на банката до края на април т.г., участва в томболата за общо 100 безплатни винетки  - банката ще възстанови на печелившите участници сумата на закупените от тях винетки. В края на промоционалния период двама клиенти ще спечелят и ваучер на стойност по 500 лв. за пазаруване в ozone.bg. 

 

e-vinetki

 

 

 

 

  5 причини да купите e-винетка през My Fibank:

  1. Бърз, лесен и сигурен процес на покупката. Интуитивният интерфейс на дигиталното банкиране ви води стъпка по стъпка към крайната цел – изцяло онлайн покупка на винетка.
  2. Процесът отнема по-малко от минута. ⏱️ 
  3. Винетката е активна веднага.
  4. Приложението #MyFibank ще Ви напомни кога изтича срокът на валидност на винетката. ⏰ 
  5. До 30.04.2024 г. участвате в томболата за спечелване на 100 безплатни винетки или 2 ваучера на стойност по 500 лв. за пазаруване в ozone.bg. 

 

 

 

 


 

Всеки клиент (физическо лице), който в периода от 01.02.2024 г. до 30.04.2024 г. закупи e-винетка през My Fibank, участва автоматично в тегленето на наградите.

Fibank ще възстанови сумата на закупени 100 броя винетки. В края на промоционалния период ще бъдат изтеглени и двама от всички клиенти, закупили винетка, които ще спечелят по 1 бр. ваучер за пазаруване в ozone.bg на стойност 500 лв.

Кампанията се провежда в периода от 01.02.2024 г. до 30.04.2024 г.

Цялата информация за кампанията ще отриете на нашия сайт: www.fibank.bg

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай