Водени от стремежа си непрекъснато да надграждаме възможностите за дигитално управление на финансите на всички Вас – нашите клиенти, добавихме още една нова услуга към дигиталното ни банкиране.

Вече може бързо, сигурно и лесно да закупите винетка и през приложението ни My Fibank или уеб платформата на услугата. Процедурата отнема едва няколко минути, като може да закупите годишна, тримесечна, месечна, седмична или уикенд винетка за лек автомобил и/или ремарке/каравана. Винетката е активна веднага след успешното ѝ закупуване, а за плащането ѝ на клиентите не се начислява допълнителна такса.

За да закупите винетка, следвайте тези стъпки:

  1. Изберете винетка за какво превозно средство Ви е необходима: автомобил, ремарке, каравана и въведете държава, рег. номер и начална дата на винетката;
  2. Изберете период – уикенд, седмична, месечна и т.н.;
  3. На последната стъпка въведете имейл адрес и метод на плащане – от карта или сметка.

Закупуването на винетка е поредната услуга с добавена стойност за клиентите, която Fibank добавя в дигиталното си банкиране. Освен че потребителите управляват пълноценно сметките и средствата си в банката, могат да заплащат без никакви допълнителни такси комунални услуги и местни данъци. Банката непрекъснато надгражда функционалностите, които предоставя в дигиталното си банкиране, за да могат клиентите да пестят време и средства, управлявайки сами своите финанси, независимо къде се намират.

 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай