Вярна на своите традиции и през 2018-та година Fibank Gold&Silver отново предлага на Вашето внимание актуални продукти от злато и сребро, които със своето качество и изящна изработка са подходящи за изискан подарък или за личната Ви колекция.

Според Източния календар в нощта на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото земно куче. През цялата година кучето ще се грижи за нашето благополучие. Като символ олицетворява справедливост, дружелюбност, честност. То е и добър пазител на дома. От друга страна, елементът Земя се свързва със стабилност, закони и традиции. Според китайския календар – цветът на 2018-та е жълтото. Смелите цветови комбинации в тази гама ще ни носят много положително и слънчево настроение не само в летните дни.

Жълтото земно куче обича да пътешества. През 2018 година можете да обиколите много нови и непознати места – започнете да планирате нови дестинации още сега.

Определящата дума за знака куче е действие. Ето защо годината на кучето е чудесно време за лична промяна.

Вдъхновени от китайския календар са три продукта на Fibank Gold&Silver: Златно и сребърно кюлче медальон „Година на кучето“ и сребърна монета "Година на кучето" 2018.

Златно кюлче "Година на кучето" е от 5 г с проба 999.9/1000.

Сребърното кюлче "Година на кучето" е една тройунция с проба 999/1000.

И златните, и сребърните кюлчета са представени в стандартната сертификатна опаковка на швейцарската рафинерия ПАМП и в кутийка на Fibank. За първи път инвестиционно кюлче има декорация от двете страни, изображение на куче върху лицевата и върху обратната страна.

Монета сребро "Година на кучето" 2018

Монетата е с номинална стойност 2 Ниуи долара, с диаметър 40.7 мм. Произведена е в Новозеландския монетен двор. Тя се предлага в луксозна прозрачна перспекс опаковка и външна картонена кутия, придружена със сертификат.

Лице: Бюст на английската кралица Елизабет II в профил надясно. Опако: Изображение на двойка кучета, порода немска овчарка, на заден фон пейзаж в китайски стил.

 

Можете да направите Вашите поръчки на  https://my.fibank.bg/GoldShop или във всеки офис на банката в цялата страна.

За други актуални продукти от Fibank Gold&Silver можете да прочетете повече в нашия блог >> https://blog.fibank.bg.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай