До Коледа остават броени дни. Както всяка година, искаме да зарадваме най-близките си и обичани хора с подарък, който да бъде подбран лично и да носи красиво послание. В забързаното ежедневие доста често оставяме покупките с изненади за последния момент. Побързайте в избора си, защото Коледа и Новата година вече са на прага ни.

Ето и няколко идеи, които смятаме, че ще бъдат оценени.

Благородните метали винаги са били високо ценени още от древността. А когато посланието на монета, медальон или кюлче е за здраве, щастие, късмет и благоденствие, тогава подаръкът е зареден с много положителна емоция и остава незабравим.

Fibank Gold&Silver предлага различни тематични кюлчета, медальони и монети за празничните дни.

Ето и нашия избор с препоръки за подаръка за НЕЯ.

 

MADONNA&CHILD by Eyvind Earle За тази красива монета-медальон писахме в нашия блог през август тази година.

Fibank Gold&Silver и швейцарската рафинерия PAMP /ПАМП/ представят ексклузивно монетата-медальон “Мадона с младенеца“, последното произведение от колекцията „Икони на Вярата“ на  Ейвинд Ърл. Отсечена от 10 г сребро, с най-висока проба 999/1000, монетата-медальон е оригинален сувенир и подарък.

 

 

 

Още едно произведение на изкуството от същата колекция „Икони на Вярата“ на  Ейвинд Ърл заслужава внимание. Това е елегантният кръгъл пендатив, наречен „Мадона с дете”, който интерпретира една от Коледните картички на Ърл със същото наименование. Произведен от сребро с най-висока проба, медальонът е чудесен сувенир за колекционерите, които могат да го закупят за себе си, или да го използват като подарък.  Бордюрът около монетата-пендатив е вълнообразен като по този начин напомня за един от най-старите епитети на Богородица – Stella Maris – Морска звезда.

Сред нашите колекционни серии Панагюрско съкровище, Карибски пирати, Ретро автомобили и Известни мотори от 30-те години с лекота ще откриете и подарък за НЕГО.

Подарък за СЕМЕЙСТВОТО

По стара българска традиция в питката на Бъдни вечер се слага сребърна паричка. Сребърната паричка с послание за щастие, късмет и здраве е емисия от чисто сребро с проба 999/1000, 10 г

Комплектът от 12 късмета с 24 карата позлата и едно сребърно късметче „Дядо Коледа“ е оригинален семеен подарък, който дълги години може да присъства в новогодишната питка с късмети на трапезата.

 

 

За ПРИЯТЕЛИТЕ

Друг подходящ подарък са петте коледни медала – три сребърни: „Елха”, „Снежен човек” и „Сурвакарче” и два медно-никелови с позлатяване: „Мече” и „Дядо Коледа”. Предлагат се в луксозна кутийка и цветна картонена опаковка. Всеки един от медалите може да бъде закупен поотделно.

Поръчки можете да направите на нашия сайт >> https://my.fibank.bg/GoldShop, както и в нашите офиси в цялата страна.

Желаем Ви весели празници. И не забравяйте, че магията на Коледа – това са семейството, домашният уют и споделената трапеза с близките ви хора. Тази Коледа подарете емоция.

 

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Имам закупени няколко от златните юбилейни монети пускани в предишни серии, определено ще се възползвам да купя и от новите. Вашите серии от монети се ценят високо от всеки български колекционер.

Коментирай