Дългогодишният клиент на Банката от гр. Карлово – модна къща „Тани” Fashion залага на фини материи и изтънчени мотиви в новата си колекция

Tani Fashion review 1

Банката и модната къща организираха съвместно модно събитие, което ще остави траен положителен спомен на присъстващите дами. На изискано модно събитие в офис Тракия (клон Пловдив) Fibank предостави възможност на клиентите си от Пловдив първи да видят изящните тоалети  преди тяхното официално представяне.

На събитието присъстваха дългогодишни клиенти, бизнес партньори и приятели на банката от града и региона. Сред официалните гости на ревюто бяха и представители на мениджмънта на Първа инвестиционна банка: г-н Сава Арабаджиев, директор Клонова мрежа, г-жа Росица Бинева, зам. директор Клонова мрежа, г-н Илия Ботев, регионален мениджър, г-н Ивайло Александров, директор Корпоративни комуникации, както и г-н Никола Бакалов, изпълнителен директор на Fihealth Застраховане”.

Tani Fashion review

Подбрани модели от новата колекция бяха представени от служителки на Fibank от клон Пловдив. Красивите дами се справиха отлично в тази нетипична за тях роля, като доказаха, че се справят перфектно не само с ежедневната си работа, но и с дефилирането по модния подиум.

Tani Fashion review 3

Модна къща „Тани” Fashion e създадена през 1993 година в гр. Карлово с главен дизайнер г-жа Таня Методиева. Фирмата произвежда пълния асортимент на дамска конфекция, подходяща за съвременната бизнес дама. Дизайнерският екип на „Тани” Fashion е носител на приза „Златната игла” на Академията за мода през 2005 г., на медали и грамоти за високо качество и новаторство от изложението „Изберете българското” в НДК. Историята на модната къща е истински пример за една сбъдната мечта, която вече разказахме в нашия Блог.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай