В една от почивките по време на конференцията TEDxBG 2011 наш приятел и дългогодишен клиент ни показа своята нова карта – за наша радост картата бе издадена от ПИБ и е най-новият ни картов продукт.

Тази бяла карта носи логото на MasterCard и позволява безконтактни плащания по технологията PayPass. По-интересното за нея е, че тя е в основата на програмата YES, първата по рода си програма за лоялност, въвеждана на пазара в България от банка и обединяваща в единна партньорска мрежа търговци от цялата страна. Освен обичайните характеристики на кредитна карта, MasterCard YES дава възможност, когато плащате с нея в търговските обекти, обозначени с логото YES, да събирате бонус точки, които впоследствие можете да използвате под формата на отстъпка или да „осребрите” срещу продукт или услуга в същата тази партньорска мрежа. Повече информация можете да получите на официалния сайт на програмата YES.

Но това не е всичко! На 26 и 27 февруари ще се състои кръг от Световната купа по ски за мъже в Банско. Ако сте наш клиент и ползвате поне два продукта на банката, можете да спечелите и една от петте специални награди – почивка за двама в Банско и VIP места на централната трибуна по време на спусканията от Световната купа. Освен тези награди сме предвидили и зимни подаръци – якета и шапки “Conte of Florence”. За да участвате в томболата, е достатъчно да направите една трансакция със своята карта MasterCard YES в периода от 14 януари до 15 февруари.

Ако все още не притежавате карта MasterCard YES, можете да поръчате своята в клон на ПИБ, в разговор с нашите специалисти от Контакт-центъра или чрез онлайн искането ни.

Коментари

Коментирай