Станислава Николова е победителят в играта на Fibank и Mastercard, който спечели незабравимо изживяване в Disneyland® Paris със семейството ѝ. Срещаме се с нея, за да ни разкаже повече.

Спечелихте незабравимо изживяване в Disneyland® Paris за цялото семейство. Условието за участие в нашата промоционална кампания бе да издадете детска или тийн дебитна карта Mastercard® на Вашето дете? За първи път ли издавате карта на Вашето дете и какво е мнението Ви за продукта?

За първи път издаваме карта за разплащане на дъщеря ми, тя е на 8 години, и досега е ползвала моя дебитна карта. Продуктът е изключително лесен за употреба и много се харесва от децата.

 

Какви са според Вас предимствата на картата за деца/тийнейджъри пред това да използват пари в брой?

Предимствата на този продукт пред парите в брой са сигурността и свободата. Сигурност ти дава информацията колко пари и къде са похарчени. Нотификациите са на ежедневна база и балансът по сметката може да се контролира във всеки един момент. Детето има свобода, защото не е необходимо да носи портмоне или чанта, достатъчно е да сложи гривната с микро карта, която поддържа безконтактни плащания. Именно заради опцията микро карта с безконтактни плащания избрахме точно този продукт.

Fibank - награда Disneyland

Разкажете ни повече за посещението Ви в Disneyland Park и Walt Disney Studios Park. Какво Ви впечатли най-много? Кои бяха най-запомнящите се мигове?

Със сигурност най- запомнящият се миг беше, когато влязохме за първи път. Дъщеря ни беше възхитена и не знаеше от къде да започне.  И в двата парка атракциите са незабравими и впечатляващи, и има за всички възрасти. От такива, които изпитват твоята смелост, до наистина вълшебни и приказни атракции, които те връщат назад в детството. Може би най-вълшебната част беше във Fantasyland в Disneyland park. Очакванията ми бяха, че за моята дъщеря ще бъде вече бебешко и е голяма, но тя беше изключително впечатлена. Някой от атракциите ги минахме повече от 5 пъти. Най-незабравимият момент беше срещата с принцесата в Павилиона на принцесите. Преди това се бяхме подготвили и бяхме купили рокля, и корона на Бел от филма Красавицата и звяра от магазините на Дисниленд.

 

Колко често използвате Вашата банкова карта? Колко често я използва Вашето дете?

Моята карта се използва непрекъснато, винаги и навсякъде. Почти избягвам да нося пари в брой. Детската карта се използва при всяка възможност и според желанията на дъщеря ми. Картата ни дава възможност да възпитаваме в нея чувство за отговорност към парите и финансова дисциплина. Тя знае какъв е балансът по картата и се опитваме да я приучим към спестовност и внимателно да подбира за какво използва средствата.

Кои от продуктите и услугите на Fibank бихте препоръчали на нашите читатели?

Бих препоръчала платформата за електронно банкиране и частично управление на услугите, и изцяло на финансите. Системата е една от най-сигурните, не познавам друга по-сигурна система. Основното предимство е, че в реално време може да се прехвърлят средства по отделните сметки, да се захранват разплащателни сметки с карти, да се правят промени по услугите, изцяло дистанционно без посещение на банков офис и в същото време с висока сигурност.

 

Защо избрахте Fibank за Вашата банка?

Много дълго време бях лоялен клиент на друга банка, но за съжаление те не можеха да дадат иновативност и дигитално управление на услугите. Проучих много банки на пазара, но само Fibank отговори с гъвкавост, бързина в комуникацията и решаване на проблеми. Прехвърлих всичките си услуги към Вас и резултатите са спестено време, свободата да оперирам сигурно и по всяко време със средствата, и услугите.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай