От септември всички потребители, физически лица*, които използват Моята Fibank, имат достъп до нова функционалност – Push Notifications (Известия). Информацията е достъпна на мобилни устройства с Android или iOS операционни системи, на които е инсталирано приложението My Fibank, както и на https://my.fibank.bg

Новата функционалност ще Ви позволи да получавате безплатно нотификации за наредени преводи, приход и разход по сметка, картови авторизации и други**. Кратките съобщения се получават в реално време на последното регистрирано устройство, от което е осъществен вход в мобилното приложение, благодарение на което лесно и бързо можете да получите актуална информация за Вашите сметки независимо дали сте в страната, или в чужбина.

(Мобилното устройство трябва да бъде регистрирано по един от следните начини: през мобилното приложение Му Fibank от меню "Авторизация устройства" чрез Вашето Token устройство от Fibank; онлайн през Моята Fibank от меню "Настройки" - "Мобилно приложение Му Fibank" чрез Вашия КЕП (Квалифициран електронен подпис) или Token устройство от Fibank;  в клон на банката.)

От меню „Настройки“ >> „Настройки на известия“ ще можете да направите Вашия избор за кои предпочитани събития жеалете да получавате известия. Услугата е налична и в десктоп версията на Моята Fibank. ***

Eкран на Android и на iOS

 

Изглед на съобщението на начален екран при Android

Представяне на известията в мобилното приложение (Изглед при Android).

Изглед на известията на сайта https://my.fibank.bg

* Новата функционалност ще бъде достъпна скоро и за бизнес клиенти на банката.

** Известията не отменят регистрирана от клиента услуга за SMS известяване. Ако желаете да бъде спряна тази услуга, е необходимо да посетите удобен за Вас офис на банката. 

***По подразбиране всеки потребител е регистриран да получава известия при нареден превод и промяна на тарифата на ПИБ АД.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Главен специалист "Корпоративни комуникации”. Публикувам тук полезна и актуална информация от сферата на финансите и банкирането. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации и новите технологии. Ще се радвам да отговоря и на вашите въпроси.

Коментари

Коментирай