Това лято Банско отново ще бъде джаз столицата на България.

22-рото издание на Международния джаз фестивал в Банско ще се проведе от 6 до 10 август 2019 г. Под звездното небе на планинския град ще прозвучат изпълненията на отлична селекция от български и международни джаз изпълнители, сред които: Васил Петров, Камелия Тодорова и Биг бенд Благоевград с диригент Борис Янев, Лина Никол и Лайв бенд,  Джаз Динамос, Масео Паркър, Малина Мой, Джамал Томас бенд, Тони Мореал, Ванеса Хенс и много други.

Като генерален спонсор на фестивала Първа инвестиционна банка организира традиционната вече VIP вечеря за клиенти, партньори и приятели на банката. Тя ще се проведе на 10 август, събота.

В изискана атмосфера гостите ще се насладят на стилна гурме вечеря, а специалният комплимент към тях ще бъде звездното присъствие на Орлин Горанов и Акага. Техните изпълнения ще завладеят сетивата на присъстващите още в началото на вечерта.

Гост-звездата Орлин Горанов отговори на няколко блиц въпроса за предстоящото си участие.

 

ОРЛИН ГОРАНОВ: ЗА МЕН Е ЧЕСТ ДА УЧАСТВАМ В БАНСКО ДЖАЗ ФЕСТ 2019

Организацията на фестивала винаги е перфектна, а настроението - превъзходно

  • Г-н Горанов, заедно с Акага Ви предстои, по покана на Fibank, да се качите на VIP сцената на най-голямото джаз събитие в България. С какви очаквания сте?
  • За мен е чест, че съм поканен да участвам в един от най-добрите джаз фестивали и очаквам събитието да зарадва почитателите. Благодаря на Fibank (Моята банка) за поканата.
  • Всяка година в началото на август Банско се превръща в джаз столицата на България. Какви са впечатленията Ви – като музикант и гост на събитието, от организацията и провеждането на фестивала?
  • Организацията на фестивала винаги е перфектна, а настроението - превъзходно.
  • Партньорството Ви с Първа инвестиционна банка се простира много по-широко от границите на Джаз фестивала. Разкажете ни за съвместната Ви работа?
  • За мен винаги е приоритет проектите ни да бъдат подкрепяни от Fibank.
  • Да погледнем по-напред в календара – в края на ноември (30.11.2019 г.) заедно с Акага ще завладеете публиката в НДК със Съвместният концерт-спектакъл „Споделено“. Какво да очакваме от него?
  • Очакваме пълна зала и страхотно забавление. Очаквайте много изненади.
  • Какви са предизвикателствата, пред които Вие като музикант се изправяте, когато подготвяте такива големи изяви и къде е ролята на бизнеса като социално-отговорна институция?
  • Благодаря на Fibank, че подкрепя българската музика и култура. Бъдете благословени и весело лято!

Ваш Орлин Горанов

 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай