Мобилното банкиране с Fibank е още по-бързо, лесно и удобноScreenshot_2016-07-26-12-26-35_1469691431619

Вече можете да плащате битовите си сметки и докато сте в движение. За целта Ви е необходим само Вашият смартфон с инсталирано приложение Fibank (за Android или iOS).

Интуитивното меню и дизайнът, ориентиран изцяло към потребителя, Ви водят стъпка по стъпка към завършване на плащането – което става изключително бързо и лесно - само с няколко клика.

За удобство на нашите клиенти всички регистрирани сметки чрез системата ни за дистанционно банкиране Моята Fibank са запазени и в мобилното приложение. През него имате възможност  да добавяте и нови сметки, както и да редактирате данни по вече регистрираните такива; да извършвате еднократно плащане и да следите историята на плащанията. Можете също така да изберете дали плащанията да се извършват автоматично или когато Вие ги наредите.

Мобилното ни приложение отговаря на всички съвременни изисквания за мобилно банкиране: осигурява най-високо ниво на сигурност за Вашите сметки, разнообразни функционалности и богата справочна информация.

Част от възможностите, от които можете да се възползвате, са: преводи по сметки, плащане на битови сметки и услуги, богата справочна информация, подробни графики и отчети, погасявате задължения по кредитни карти; новини за Банката; най-близкия до вас клон или банкомат на Fibank  + гео упътване до него. Подробности ще откриете тук.

Screenshot_2016-07-28-10-49-02Screenshot_2016-07-26-12-26-42_1469691431844

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай