Потребителски кредит „Великден” срещу лична карта и предварително одобрение до 2 часаИмате нужда от допълнителни средства за пролетния ремонт на жилището си или за отлагана дълго покупка? Ето защо трябва да имате предвид потребителския кредит „Великден”.

През първите две години годишната лихва е 6.7% фиксирана. Това означава, че предварително ще знаете точната сума на вноските си в началния период на кредита, така че да планирате по-лесно бюджета си.

Кандидатствате само срещу личната си карта. Това значително улеснява процедурата. При необходимост ще Ви поискаме други документи и/или обезпечение.

Не дължите такса за разглеждане на документите. Така се намаляват първоначалните разходи.

Ще получите първоначално одобрение до 2 часа. Ако подадете искането си в работен ден между 9 и 17 часа в наш клон, ние ще се свържем с Вас в рамките на 2 часа, за да потвърдим дали може да Ви бъде отпуснат желаният кредит.

Можете да получите до 50 000 лв. (или еквивалента в евро) за своите планове. В повечето случаи тази сума е достатъчна за покупката на ново обзавеждане или техника. С нея обаче можете да покриете и други свои текущи нужди.

Срокът за погасяване на кредита е до 10 години и не дължите комисиона за предсрочно погасяване след втората година от отпускане на кредита.

Видяхтели вече рекламата на потребителския кредит „Великден”. Харесва ли Ви?

Коментари

 1. до колко лева отпускате кредит без поръчител

  1. Здравейте, г-жо Николова! За суми до 10 000 лв. не е необходим поръчител. За сумите над тях и в зависимост от индивидуалния Ви кредитен рейтинг могат да бъдат изискани допълнителни документи и/или обезпечение. Поздрави!

 2. може ли да се кандидатства онлайн и в случай на одобрение тогава да се отиде в съответния близък клон на банката

  1. Г-жо Николова, можете да подадете искането си за кредит само в клон на банката. По-подробна информация за това можете да намерите в нашия сайт.

 3. благодаря

 4. Здравейте, г-н Колев! За по-точен отговор на този въпрос ще ни е необходима повече информация. Ще се свържем с Вас по имейл. Поздрави!

 5. iskam da popitam da li otpuskate kredit ako si na borsata

  1. Здравейте, Нина! Едно от условията за отпускане на кредит е да имате доход по трудово взаимоотношение.

 6. iskam da popitam otpuskate li kredit na bezrabotni sre6tu li4na karta

 7. Какъв е лихвеният процент след 2-ата година, и каква би била вноската през първите 2 години и след това, ако тегля например 18 000 лв

Коментирай