Потребителски кредит „Великден” срещу лична карта и предварително одобрение до 2 часаИмате нужда от допълнителни средства за пролетния ремонт на жилището си или за отлагана дълго покупка? Ето защо трябва да имате предвид потребителския кредит „Великден”.

През първите две години годишната лихва е 6.7% фиксирана. Това означава, че предварително ще знаете точната сума на вноските си в началния период на кредита, така че да планирате по-лесно бюджета си.

Кандидатствате само срещу личната си карта. Това значително улеснява процедурата. При необходимост ще Ви поискаме други документи и/или обезпечение.

Не дължите такса за разглеждане на документите. Така се намаляват първоначалните разходи.

Ще получите първоначално одобрение до 2 часа. Ако подадете искането си в работен ден между 9 и 17 часа в наш клон, ние ще се свържем с Вас в рамките на 2 часа, за да потвърдим дали може да Ви бъде отпуснат желаният кредит.

Можете да получите до 50 000 лв. (или еквивалента в евро) за своите планове. В повечето случаи тази сума е достатъчна за покупката на ново обзавеждане или техника. С нея обаче можете да покриете и други свои текущи нужди.

Срокът за погасяване на кредита е до 10 години и не дължите комисиона за предсрочно погасяване след втората година от отпускане на кредита.

Видяхтели вече рекламата на потребителския кредит „Великден”. Харесва ли Ви?

Коментари

  1. преди време ми отговорихте ,че за кредит до 10000 лв.не се изисква обезпечение,но от ваш клон ни казват ,че обезпечение не се изисква за кредити до 5000 лв.И днес чета отново че за кредити до 10000 лв.не се изисква обезпечение,а при необходимост над 10000 лв.Коя е истината?!

    1. Здравейте, г-жо Николова! Потвърждаваме, че при необходимост обезпечение се изисква над 10 000 лв. В кой от нашите клонове Ви дадохме тази информация? С уважение, Екипът на Fibank

  2. Здравейте, подадох документи за кредита преди 3 седмици. Казаха ми, че ще се свържат с мен независимо дали съм одобрена или не. Въпросът ми е колко време е необходимо за да ме информират за отговора, тъй като вече мина почти цял месец.

    Благодаря предварително!

    1. Здравейте, г-жо Стоянова! Наш кредитен специалист ще се свърже с Вас още сега. Очаквайте неговото обаждане.

  3. Здравейте,

    интересуваме дали мога да се възползвам от този кредит при положение, че съм на нова работа от 3 месеца, но нямам прекъсване на трудовия стаж,тъй като е само смяна на местоработата?

    Благодаря!

    1. Здравейте, Кристина! Да, разбира се, но е важно в този случай трудовият Ви договор да е безсрочен. Молим да вземете със себе си служебни бележки от настоящия и последния си работодател. Поздрави и ще се радваме да Ви посрещнем в най-удобния за Вас наш клон :)

  4. Здравейте. Искам да ви попитам дали мога да се възползвам от такъв кредит(Великден), ако имам договор за управление, а не трудов договор?

    Благодаря.

    1. Здравейте, Румен! Да, можете да кандидатствате за кредита с договор за управление. Да Ви насочим към клон, в който можете да се срещнете с наш кредитен специалист? Поздрави!

  5. Искам да използвам кредит Великден за да трансформирам кредитната ми карта в потребителски кредит. Дали може? Към момента нямам финансови проблеми, но просто лихвата е по-добра.

    1. Здравейте, Стефан! Потребителски кредит "Великден" не може да се използва за рефинансиране на други задължения на клиента в банката. Кои от нашите клонове са Ви най-удобни? Ще Ви насочим към колега кредитен специалист, с когото ще можете да намерите подходящо решение. Поздрави!

Коментирай