Потребителски кредит „Великден” срещу лична карта и предварително одобрение до 2 часаИмате нужда от допълнителни средства за пролетния ремонт на жилището си или за отлагана дълго покупка? Ето защо трябва да имате предвид потребителския кредит „Великден”.

През първите две години годишната лихва е 6.7% фиксирана. Това означава, че предварително ще знаете точната сума на вноските си в началния период на кредита, така че да планирате по-лесно бюджета си.

Кандидатствате само срещу личната си карта. Това значително улеснява процедурата. При необходимост ще Ви поискаме други документи и/или обезпечение.

Не дължите такса за разглеждане на документите. Така се намаляват първоначалните разходи.

Ще получите първоначално одобрение до 2 часа. Ако подадете искането си в работен ден между 9 и 17 часа в наш клон, ние ще се свържем с Вас в рамките на 2 часа, за да потвърдим дали може да Ви бъде отпуснат желаният кредит.

Можете да получите до 50 000 лв. (или еквивалента в евро) за своите планове. В повечето случаи тази сума е достатъчна за покупката на ново обзавеждане или техника. С нея обаче можете да покриете и други свои текущи нужди.

Срокът за погасяване на кредита е до 10 години и не дължите комисиона за предсрочно погасяване след втората година от отпускане на кредита.

Видяхтели вече рекламата на потребителския кредит „Великден”. Харесва ли Ви?

Коментари

  1. интересува ме какво е неоходимо за този кредит и обявата отговаря ли на написаното за одобрение до 2 часа и само срещу лична карта

    1. Здравейте, г-жо Николова! За предварителното одобрение е необходима само Вашата лична карта. До два часа (ако подадете искане в работен ден от 9:00 до 17:00 ч.) ще получите отговор дали може да Ви бъде отпуснат кредит. В зависимост от индивидуалния Ви кредитен рейтинг могат да бъдат поискани други документи и/или обезпечение.

  2. А, какъв е % на лихвата след втората година и къкъв е минамилният срок за изплащане? Примерно става въпрос за кредит от 5 000 лв .
    Предварително ви благодаря!

    1. Здравейте, г-жо Топузова! Ще се свържем с Вас по имейл, тъй като за точен отговор ще ни е необходима повече информация. Поздрави!

Коментирай