My Fibank, софтуерният токън – Fibank Token и приложението ни за връзки с инвеститорите - Fibank IR, са вече достъпни за сваляне от официалната платформата на Huawei. Огромна част от нашите клиенти, които банкират през смарт устройства Huawei, вече ще имат достъп до приложенията ни през официалния магазин на бранда - AppGallery. Само от началото на 2020 г. 41% от всички инсталации на My Fibank за Android са на устройства под бранда Huawei.

По повод началото на сътрудничеството ни с технологичния гигант ще изненадаме потребителите с атрактивни награди. Елате на Facebook страницата ни в периода от 18 до 28 септември 2020 г. и разберете как може да станете един от късметлиите, които ще спечелят иновативните bluetooth слушалки  Huawei FreeBuds3i или Huawei SoundStoneBluetooth speakers – безжичен, преносим и водоустойчив спийкър с кристален звук. Наградният фонд е предоставен от нашите партньори от Huawei.

--

My Fibank – мобилното ни приложение предоставя широк спектър от услуги, които дават възможност на клиентите ни да банкират пълноценно от всяка точка на света, по всяко време. Преводи, управление на карти, промяна на лимити, freeze, unfreeze и блокиране на карта, заявки за касови операции, комунални плащания и богата справочна информация – това са само част от операциите, които клиентите ни могат да извършват бързо, сигурно и удобно – само с няколко клика.

Софтуерният токън – служи за потвърждаване на всички видове преводи и активни банкови операции, както в мобилното приложение, така и в Desktop версията на Моята Fibank. Fibank Token е равностоен по функционалност на електронен подпис (КЕП) и Хардуерен токън (Token), но много по-удобен, практичен и съвременен начин за дигитално банкиране.

Апликацията ни за връзки с инвеститорите Fibank IR предоставя актуална информация за банката и дава възможност за бърз и лесен достъп до финансова информация и новини.

 

 

Huawei AppGallery е в топ 3 магазини за приложения в глобален мащаб. Официалната платформа за изтегляне на приложения на технологичния бранд се развива с изключително бързи темпове, разпространена е в над 170 държави и региони и свързва 650 милиона потребителя с интелигентната и иновативна екосистема на Huawei. AppGallery осигурява не само гарантирана сигурност и поверителност на своите потребители, но и отваря вратите на един богат свят от мобилни приложения, за всеки сценарий, в над 18 категории.

 

 

 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай