Интересът към второто провеждане на програмата нараства значително – увеличи се броят на номинациите, подадени от  колеги или получени от похвали от клиенти на Банката, а активността на нашите колеги при гласуване за победители нарасна 2 пъти.

Fibank_zaedno-mojem

Все повече служители се включват активно, като представят позитивни примери за успешната и вдъхновяваща работа на много и различни свои колеги. Програмата продължава да създава прекрасни нови възможности да изграждаме и развиваме позитивна и продуктивна работна среда, в която ценим и насърчаваме високия стандарт на комуникация и взаимодействие с клиенти и партньори, отличното взаимодействие в екип и постигането на заложените бизнес цели.

В началото на 2016 г. стартирахме програмата „Заедно можем повече”, чиято цел е насърчаване на служителите и отдаване на уважение към техния личен принос и вдъхновяващо работно представяне. За целите на програмата създадохме специален вътрешен уеб сайт, който се превърна в своеобразна корпоративна социална мрежа.

Ето че дойде ред да обявим и победителите в програмата от второто четиримесечие. Те получиха своите почетни грамоти и плакети лично от Главния изпълнителен директор на Fibank – г-н Васил Христов, по време на специално организирана изискана вечеря. Те бяха наградени и с много предметни награди, възможност за разширяване на професионалната компетентност и развитие в Банката, вълнуваща ваканция в избрана от тях дестинация.

В категория „Клиентоориентиран подход – висока степен на удовлетвореност на вътрешен и/или външен Клиент” победителят е Теодор Пешев, Банков служител обслужване на клиенти, дирекция ОККО, София.Teodor Peshev

Теодор се присъединява към голямото семейство на Fibank през август 2014 г. Преди да започне работа в Банката има опит в търговския сектор. Завършил е бакалавърска степен по Стопанско управление от Стопанската академия „Д.А. Ценов” в гр. Свищов. В  момента следва магистърска степен по Инвестиционен мениджмънт. Освен с работата в Банката, Теодор се справя отлично и с танците – завършил е средно образование в хореографско училище.

За него колегите казват: „Тео е много амбициозен и целеустремен, прави всичко с хъс. Педантичен и отговорен. Никога не остава незабелязан както от колегите, така и от клиентите. При него с максимална сила важи, че когато се работи се работи, когато се весели се весели. Чувствителен, много емоционален. Винаги помага при нужда.”

В категория „Висок принос към постигане на цели и резултати – активно и продуктивно участие в значими за Банката задачи/проекти” призът отиде при Яна Георгиева, Банков служител обслужване на клиенти, клон Пловдив.Yana Georgieva

Яна започва работа в Първа инвестиционна банка през 2006 г. Първоначално работи като Касиер, а от ноември 2008 г. е Банков служител обслужване на клиенти. Преди да постъпи в Банката има опит в сектора на търговията и услугите. Завършила е специалност Бизнес администрация в Европейски колеж по икономика и управление – Пловдив.

Колегите й я описват Яна като изключително деликатна, възпитана, позитивна и дипломатична. С милото си отношение и прекрасното си чувство за хумор създава около себе си една чудесна атмосфера за работа.

Nina Byrzova-Petkova Нина Барзова-Петкова  - Специалист „Кредити на физически лица”, клон Враца,  завоюва първо място в категория „Висок принос към екипните резултати – отлично взаимодействие и работа в екип”

Нина става част от екипа на Fibank при интеграцията с Юнионбанк през март 2014 г. Тя има магистърска степен със специалност „Социален мениджмънт” от ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий”.

За нея колегите казват: „Нина е страхотен човек и колега – отзивчива и позитивна! За нея няма невъзможни неща, винаги намира начин как да помогне. Никога не можеш да чуеш: „имам много работа, по-късно”.

Награда за най-много получени номинации на свое име получи Христо Антонов, Hristo AntonovСтарши банков служител обслужване на клиенти, дирекция ОККО, София. Христо има общо 7 номинации – 2 номинации в категория „Клиентоориентиран подход”, 1 номинация в категория „Висок принос към постигане на цели и резултати” и 4 номинации в категория „Висок принос към екипните резултати”.

Христо започва трудовия си път в Първа инвестиционна банка през февруари 2014 г. Завършва висшето си образование в Стопанска академия „Д.А. Ценов” в гр. Свищов с бакалавърска степен по „Финанси” и магистърска степен „Financial Management”.

За него колегите му казват, че „е силно мотивиран, изключително клиентоориентиран, стриктен и прецизен, търпелив, компетентен и отговорен. Винаги е готов да съдейства”.

Управителят на офис Димитровград, клон Хасково – Димитър Петров, получи награда за най-добре аргументирана номинация за колега. Dimitar Petrov

Наградата се присъжда от компетентно и независимо жури в състав ръководители на дирекции „Маркетинг и реклама”, „Корпоративни комуникации” и „Вътрешен контрол”.

Димитър се присъединява към Първа инвестиционна банка през септември 2007 г., откогато заема длъжността Управител на офис Димитровград. Преди това е работил в неправителствения сектор, има опит като PR на община Димитровград, а също и като учител. Димитър има магистърска степен със специалност „Маркетинг” от Университет за национално и световно стопанство (УНСС). Колегите казват за Митко: „Дългогодишен колега и приятел, открояващ се с отзивчивост, лоялност и усмивка. Умее да сплотява и мотивира колегите си с личен пример”.

За номинираната от него Елена Колева можем да кажем: Браво, Елена! Продължавай да бъдеш вдъхновяващ пример с високите си резултати при изпълнението на бизнес целите, със своята компетентност, с позитивното и отзивчиво отношение към колеги и клиенти!

Всички победители изказват ограмната си радост от полученото голямо признание и заслужените награди. Споделят също, че избирането им за победители е подействало ентусиазиращо и на колегите от екипа им за още по-активно участие в следващите издания на програмата „Заедно можем повече”.

Съвсем скоро започва и кампанията за последното четиримесечие на 2016 г. Пожелаваме късмет и успех на всички колеги, нека да запазят своя позитивизъм и любов към работата си, благодарение на които всички заедно постигаме все по-добри резултати при работата си с клиенти, колеги и партньори и изпълняваме бизнес целите на Fibank!

 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай