И тази година дръвчетата пред някои от нашите сгради осъмнаха окичени с мартенички. По традиция всички клиенти на Първа инвестиционна банка, които посетиха наш офис или клон на 1 март, закичихме с мартеничка – с пожелание за здраве и късмет.Chestita Baba Marta

В народните вярвания с Баба Марта идват краят на зимата и началото на пролетта.По стар български обичай в първите дни на март си подаряваме мартенички – изплетени от бели и червени конци, с които наричаме близките си за здраве и късмет. Самата мартеничка е символ на здравето, дълголетието и плодородието.

20150304_085112

А по случай Националния празник - 3 март, българското знаме бе спуснато от централните сгради на Първа инвестиционна банка. На този ден България отбеляза 137 години от Освобождението си. Честит празник, Българи!

Chestit Natsionalen praznik

Първа инвестиционна банка е българската банка, която не само високо цени и поддържа българските ценности и традиции, но с устойчивата си социално-отговорната политика подкрепя българските култура, духовност и спорт. Ето защо за нас всеки един български празник е и личен повод, за който искаме да Ви поздравим. :)

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай