Съвсем наскоро Fibank – в партньорство с Garmin и Mastercard, представиха иновативния проект за плащане с часовник – Garmin Pay. С Garmin Pay клиентите на Fibank могат да дигитализират своята карта Mastercard не само в смартфона, но и в часовника си Garmin. С новата услуга може да се плаща на всички безконтактни ПОС терминали, както и да се извършват операции на безконтактни банкомати.

Най-добрият български сноубордист  - Радо Янков – отново застана пред камерата, за да представи новостите при дигиталната карта. В рекламния клип Радо си партнира с актрисата Диана Димитрова. Двамата са посланици на двата бранда – Fibank и Garmin.

Почти веднага след официалното представяне на услугата, Радо беше ангажиран със снимките на още един телевизионен проект, в който си партнира заедно с Диана Димитрова, а веднага след това замина за Италия, където вече провежда втория си тренировъчен лагер на сняг за този сезон.

Намираме Радо на един от глетчeрите, където между тренировките успя да ни отдели няколко минути:

 - Радо, когато за първи път се появи в рекламата на дигиталната карта на Fibank (през 2016 г.), ти веднага впечатли телевизионните зрители със своето актьорско присъствие. Сега – 3 години по-късно, чувстваш ли се по-уверен пред камерата?

 - Да, определено мога да кажа, че се чувствах много по-уверен. Оттогава насам имам доста сценични изяви, телевизионни интервюта и др. Така че да, че този път не само, че се чувствах по-уверен, но и със самочувствие на снимачната площадка.

 - В клипа си партнираш с една от най-актуалните български актриси в момента – Диана Димитрова. Какво е чувството да снимаш заедно с нея?

 - Диана е прекрасен човек, изключително позитивна, естествена и земна. Непрекъснато е усмихната и предразполага партньорите си. Въпреки че се запознахме лично едва преди няколко дни, след работата ни заедно вече имам чувството, че се познаваме отдавна.

 - Получи ли напътствия от нея за актьорската си игра и какви бяха те?

 - Да, разбира се. През цялото време ми помагаше, окуражаваше ме, даваше ми съвети. Едно от нещата, които ми каза, беше относно ученето на текстовете. Тя ме посъветва да не уча текстовете наизуст, а да ги казвам със собствени думи – така винаги изглежда по-естествено.

 - Как преминаха снимките? Сподели с нашите читатели някой забавен момент?

 - Като цяло снимките винаги преминават с лекота и много забавно. Не са една и две случките. Винаги се забавляваме, когато снимаме. Този път аз участвах само в две сцени. Много бързо снимахме и съответно бързо приключихме.

 - На ръката ти виждаме последен модел часовник Garmin – Fenix 6. Аксесоарът улеснява ли твоето ежедневие и подпомага ли тренировките ти?

 - Първо искам да благодаря на Garmin България за този прекрасен жест към мен. Още от първия ден новият Fenix 6 е на ръката ми. А на следващия ден успях да дигитализирам и картата си. Вече активно плащам с него. В чужбина също направих няколко плащания и на едно от местата дори се учудиха и ме гледаха леко странно как така ще платя с часовника си.

Още преди 2 години Garmin България ми подариха предходния модел и оттогава до сега той е неизменна част от ежедневието ми. Мога да кажа, че ми помага много в над 95% от сухите ми тренировки, например карането на колело. Най-често го използвам за следене на пулсовите честоти, следя и други показатели. Часовникът Garmin е изключително полезен за моята тренировъчна дейност.

В новия Fenix 6 са включени и карти на ски пистите на 2 000 световни зимни курорта, включително и пистите в Банско.

 - Какви са предимствата за теб при плащането с дигитална карта от Fibank?

 - Услугата наистина е много бърза, лесна и сигурна.

 

 - С коя дигитална карта плащаш по-често – в телефона или в часовника?

 - Към момента намирам за по-удобна тази в часовника, тъй като наистина не се налага да нося абсолютно нищо друго със себе си (дори и смартфона), а часовникът така или иначе е на ръката ми.

 - Какво предстои за теб този сезон? Кои са най-важните стартове, как се подготвяш за тях?

 - Тази година ми предстоят 13 старта от Световната купа. Активната ми подготовка за сезона вече започна - в момента съм в Италия - на тренировъчен лагер на сняг. До декември ми предстоят още два такива лагера извън България. Накратко – подготвям се активно за сезон 2019/2020 г.

 

Екипът на Fibank пожелава на Радо успех и удовлетворение през предстоящия зимен сезон! :) 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай