Свободен ипотечен кредит при нови, още по-добри условияСвободният ни ипотечен кредит е един от най-търсените ни кредитни продукти. Създадохме го с идеята да не поставяме ограничения пред своите клиенти и да им предложим най-добрите условия.

Едно от предимствата му и основна причина да го наречен „Свободен” е, че не дължите комисиона, ако имате възможност да го погасите по-рано или получите рефинансиране от друга банка. Също нямаме изискване за превод на работна заплата по сметка в банката или задължение за ползване на други продукти като кредитна карта например.

От 1-ви ноември 2012 г. Свободният ипотечен кредит е с по-ниска лихва през първата година –  фиксирана и започваща от 6.7 %. През втората и третата година от отпускане на кредита годишната лихва отново е фиксирана и е от 7%. Така ще можете да планирате с точност разходите си през първите три години от кредита и да се заемете спокойно с другото приятно занимание покрай покупката на ново жилище – неговото обзавеждане.

Със Свободния ипотечен кредит можете да се възползвате и от друго преимущество, което Ви дава сигурност и спокойствие - на всеки 5 години след първата година от отпускане на кредита можете да ползвате 1 година гратисен период по лихвата и главницата на кредита. Така в рамките на 12 месеца на всеки пет години ще можете да отложите вноските по кредита, за да се справите с временно финансово затруднение например. В случай че не отговаряте на условията за най-нисък лихвен, процент можете да го получите, като си закупите опцията да Ви върнем обратно 1% върху главницата в края на всяка година при редовно погасяване на вноските по кредита.

Кредитът може да бъде със срок до 30 години и се предлага в лева, евро или щатски долари, като няма ограничение в сумата на отпуснатите средства. Разгледайте по-подробно предложението ни в нашия уебсайт.

Коментари

 1. Здравейте,

  Интересувам се дали бихте финансирали закупуване на нов апартамент на човек с лоша кредитна история. За конкретни суми, разбира се, ще посетя офис, но ми е важно дали има смисъл с лоша кредитна история.

 2. Здравейте, искам да кандидатствам за ипотечен кредит във вашата банка. Месечният ми осигурителен доход е 1600 лв. Необходими са ми 80 000 лв. Не съм семеен.

  1. Здравейте! Заповядайте в удобен за Вас офис, за да коментирате възможностите и условията на място с наш колега - кредитен специалист.

 3. пенсионер съм с ипотечен кредит кандидатствувам за заем за малко жилище.тъй като имам вила с имот в град Годеч ное на46км и няма как да се грижа за себе си,А сестра ми и сина ми са в гр.София,Разстоянието е доста голямо и се дават много пари за път. Благодаря за вниманието.

  1. Здравейте, г-н Тодоров. В момента актуални условия за жилищен кредит можете да откриете на нашия сайт тук: http://fibank.bg/bg/page/3467#nasheto-predlojenie Ако вече сте подали документи, сте кандидатствали по тези условия. Ако все още не сте, можете да посетите на място наш офис, където да разговаряте с кредитен специалист. Ето и списък с офисите, където имаме кредитен специалист: http://www.fibank.bg/bg/page/3401#obshta-informatsiya

 4. С нетърпение очаквам по-нова информация! Успех!

 5. Страхотни сте благодаря за бързият отговор!!!Поздрави!!!

 6. Здравейте,
  лице което е с ПОЖИЗНЕНА инвалидна пенсия има ли шанс да получи въпросният кредит?

  1. Здравейте, Мария! Възможно е да се отпусне кредит с пенсия за срока на пенсията. Ако е безсрочна, няма проблем да се вземе под внимание пенсията за доход. Тъй като е относително за всеки клиент (разглеждат се много и различни параметри), а за пенсионери има и ограничителна възраст, Ви съветваме да дойдете в офис на Банката, удобен за Вас, където да разговаряте с кредитен инспектор. Така колегите ще могат да бъдат по-конкретни и да предложат вариант, подходящ за Вас.

 7. iskam da izteglqjili6ten kredit , no stajami e mnogo malak moje li da mi obqsnite kakvo moga da naoravq trqbvat li mi poraciteli ili ne ? i kakvi sa usloviqta pri ediniq variant i kakvi pri drugiq
  blagodarq predvaritelno

Коментирай