Свободен ипотечен кредит при нови, още по-добри условияСвободният ни ипотечен кредит е един от най-търсените ни кредитни продукти. Създадохме го с идеята да не поставяме ограничения пред своите клиенти и да им предложим най-добрите условия.

Едно от предимствата му и основна причина да го наречен „Свободен” е, че не дължите комисиона, ако имате възможност да го погасите по-рано или получите рефинансиране от друга банка. Също нямаме изискване за превод на работна заплата по сметка в банката или задължение за ползване на други продукти като кредитна карта например.

От 1-ви ноември 2012 г. Свободният ипотечен кредит е с по-ниска лихва през първата година –  фиксирана и започваща от 6.7 %. През втората и третата година от отпускане на кредита годишната лихва отново е фиксирана и е от 7%. Така ще можете да планирате с точност разходите си през първите три години от кредита и да се заемете спокойно с другото приятно занимание покрай покупката на ново жилище – неговото обзавеждане.

Със Свободния ипотечен кредит можете да се възползвате и от друго преимущество, което Ви дава сигурност и спокойствие - на всеки 5 години след първата година от отпускане на кредита можете да ползвате 1 година гратисен период по лихвата и главницата на кредита. Така в рамките на 12 месеца на всеки пет години ще можете да отложите вноските по кредита, за да се справите с временно финансово затруднение например. В случай че не отговаряте на условията за най-нисък лихвен, процент можете да го получите, като си закупите опцията да Ви върнем обратно 1% върху главницата в края на всяка година при редовно погасяване на вноските по кредита.

Кредитът може да бъде със срок до 30 години и се предлага в лева, евро или щатски долари, като няма ограничение в сумата на отпуснатите средства. Разгледайте по-подробно предложението ни в нашия уебсайт.

Коментари

  1. Какви са условията за най-нисък лихвен процент?

  2. ОТПУСКАТЕЛИ ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ ЗА ПОКУПКА НА ЖИЛИЩЕ ЗА БЪЛГАРИ РАБОТЕШИ В ЧУЖБИНА

    1. Здравейте, г-жо Райчева! За целта е необходимо да получавате доходите си в България.

  3. ИСКАМ ДА ДОБАВЯ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАКЪСНЯЛО ПЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ С ОКОЛО 2 МЕСЕЦА НА НАС КРЕДИТА НИ Е НЕОБХОДИМ ЗА РЕФИНАНСИРАНЕ

    1. Здравейте, г-жо Илиева! За съжаление не можем да Ви дадем еднозначен отговор на този въпрос, тъй като се вземат предвид много фактори. Заповядайте в наш клон, където с наш кредитен специалист ще обсъдите възможностите и ще попълните искане.

  4. Здравейте ,може ли да кандидастват и хора с малко лошо ЦКР

  5. Здравейте, разбирам, че е трудно да назоевете цифри и да отговорите специално на нашите запитвания, тъй като зависи от много неща. Но другите калкулатори не могат да изчислят свободния Ви кредит, а за да стигнем до банката е добре да имаме минимална представа, изобщо има ли смисъл да мечтаем или не все още за нов дом. Няма ли възможност да ни предоставите примерен погасителен план за избрана от вас сума и период? Ще ни е много по-лесно да се ориентираме. Благодаря Ви!

    1. Здравейте, Радостина! Работим и по калкулатор за този кредит. Междувременно бихте ли ни изпратили сумата на кредита, от която бихте имали нужда, на marketing@fibank.bg, а ние ще Ви върнем примерен погасителен план за 20, 25 и 30 години. Поздрави от нашия екип!

  6. Здравейте, искам да изтегля ипотечен кредит с предпочитание 100% финансиране, става въпрос за къща с земя на стойност малко под 40,000 евро. Семеен съм, нямаме деца, на 1270 лева осигуровки, а съпругата ми е на 400 лева. Горе доло ме интересува за 180 месеца. Има ли възможност за тази сума, и какво ми е необходимо?

  7. Здравейте , искам да изтегля ипотечен кредит със 100% финансиране , работя на безсрочен тр.договор и получавам около 1200лв. не разполагам със собствени средства и имам потребителски кредит 5000лв. с месечна вноска от 170лв., моето семейство е 4 членно,жена ми е в майчинство и получава 240лв, Имам ли шанс за заем за закупуване на панелен апартамент с цена от 25 000 евро .Благодаря Ви!

Коментирай