Свободен ипотечен кредит при нови, още по-добри условияСвободният ни ипотечен кредит е един от най-търсените ни кредитни продукти. Създадохме го с идеята да не поставяме ограничения пред своите клиенти и да им предложим най-добрите условия.

Едно от предимствата му и основна причина да го наречен „Свободен” е, че не дължите комисиона, ако имате възможност да го погасите по-рано или получите рефинансиране от друга банка. Също нямаме изискване за превод на работна заплата по сметка в банката или задължение за ползване на други продукти като кредитна карта например.

От 1-ви ноември 2012 г. Свободният ипотечен кредит е с по-ниска лихва през първата година –  фиксирана и започваща от 6.7 %. През втората и третата година от отпускане на кредита годишната лихва отново е фиксирана и е от 7%. Така ще можете да планирате с точност разходите си през първите три години от кредита и да се заемете спокойно с другото приятно занимание покрай покупката на ново жилище – неговото обзавеждане.

Със Свободния ипотечен кредит можете да се възползвате и от друго преимущество, което Ви дава сигурност и спокойствие - на всеки 5 години след първата година от отпускане на кредита можете да ползвате 1 година гратисен период по лихвата и главницата на кредита. Така в рамките на 12 месеца на всеки пет години ще можете да отложите вноските по кредита, за да се справите с временно финансово затруднение например. В случай че не отговаряте на условията за най-нисък лихвен, процент можете да го получите, като си закупите опцията да Ви върнем обратно 1% върху главницата в края на всяка година при редовно погасяване на вноските по кредита.

Кредитът може да бъде със срок до 30 години и се предлага в лева, евро или щатски долари, като няма ограничение в сумата на отпуснатите средства. Разгледайте по-подробно предложението ни в нашия уебсайт.

Коментари

    1. Здравейте, г-н Атанасов! За да дадем отговор на този въпрос, следва да вземем много фактори предвид. В тази връзка удобно ли ще Ви бъде да посетите наш клон, за да обсъдите всички въпроси с наш колега кредитен специалист? Той ще може да обясни всички възможности и да Ви предложи подходящо решение. Ако ни ориентирате кои са най-удобните Ви наши клонове, ще се радваме да Ви насочим към конкретен специалист. Поздрави!

  1. Здравейте аз изкам да изтеглия ипотечен кредит и изкам да знам дали трябва доказан доход.Защото все още не сам на постоянен договор.Аз работя вече 8мес. в бензиностанция Петрол АД

    1. Здравейте, г-жо Лозанова! Не е задължително да имате доказан доход, но е необходима служебна бележка от Вашия работодател за дохода, който получавате. Важно е и да бъдете на безсрочен трудов договор. Кои са най-удобните за Вас наши клонове, за да Ви насочим към свой колега кредитен специалист?

Коментирай