По традиция отбелязахме рождения ден на блога ни със събитие за блогъри и приятели на блога. Избрахме датата 8 юни неслучайно –съвпада с нашата годишнина, а пък точно в 8 часа вечерта запалихме свещичките на тортата.IMG_2156

8 години са много, но и малко за един корпоративен блог,  като се замислим още колко много ни предстои :)  С много усилия и постоянство преди 8 години нашият екип е създал блога и до днес продължаваме да развиваме един от водещите корпоративни блогове в България.

А за да продължаваме в правилната посока, ни мотивирате всички Вие – нашите читатели, приятели, клиенти, тези от Вас, които ежедневно ни подсказвате темите, които Ви вълнуват, давате ни обратна връзка за работата ни и градивна критика.  И разбира се, всички пишещи хора, които под една или друга форма се занимавате с дигитални комуникации и създавате качествена дигитална среда в България .

Нашият блог нямаше да е и частица от това, което е,  без Вас!

Ще се радваме и занапред да бъдете все така активни и да ни зареждате с Вашата енергия.

Благодарим на всички гости, които уважиха празника ни, както и на гостоприемните ни домакини от бар „65 Светулки”, които се погрижиха за това атмосферата, напитките и храната да са на най-високо ниво.

IMG_2071 IMG_2054  IMG_1999 IMG_2190

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай