За поредна година Първа инвестиционна банка получи отличието за корпоративна-социална отговорност „Златно сърце“. Банката бе отличeна в категория „Цялостна корпоративна социална  отговорност" с благотворителния календар за 2019 г., който бе реализиран в партньорство с Българската федерация по художествената гимнастика.

Един от основните акценти в програмата за корпоративна-социална отговорност на Първа инвестиционна банка през годините са инвестициите в сферата на спорта. Банката е основен спонсор на Българската федерация по ски (БФСки), Българската федерация по лека атлетика (БФЛА), Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ), Българската федерация по тенис (БФТ), Българския олимпийски комитет (БОК), като спонсорира също и Българската федерация по триатлон (БФТ), Българската спортна федерация за деца и младежи в риск (БФДЛРГ) и Българската федерация по канадска борба (БФКБ).

Наградите „Златно сърце“ целят да бъдат възнаградени морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай