На 17 май 2023 г., на открита сцена в двора на Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Fibank и Любо Киров ще предложат един зрелищен концерт за всички студенти, преподаватели и членове на Алумни клуба в навечерието на празника на университета (21 май). Събитието отбелязва 103-годишнината на УНСС и 30-годишнината на банката.

Специално за своята 30-годишнина, Fibank предоставя на всички студенти от УНСС на възраст до 23 години преференциални условия по пакета Digital Me. До 12 май те могат да открият безплатно своя пакет в банката, а направилите поне едно плащане с пакетната дебитна карта, участват в теглене за спечелване на един от десет VIP пропуска за концерта на Любо Киров. Студентите, открили преференциален пакет Digital Me, извършили поне едно плащане по време на самото събитие и използвали дебитната си карта от него в специалната street food зона по време на концерта, ще получат 10 лева cash back обратно по пакетната си дебитна карта.

Digital Me носи множество предимства на студентите на УНСС:

  • Без такса за поддръжка на пакета до навършване на 24-годишна възраст;
  • Без такси за откриване и поддръжка на пакетна разплащателна сметка с дебитна карта, която е удобна за получаване на стипендия, заплата и други доходи;
  • Без такса за теглене на банкомат на Fibank и възможност за дигитализиране на картата в Apple Pay, Garmin Pay, Google Pay, Fitbit Pay;
  • Безплатна регистрация за дигиталното банкиране и мобилното приложение My Fibank с неограничени безплатни вътрешнобанкови преводи и поредица удобни услуги, като: комунални плащания на сметки за електричество, телефон, интернет и други; възможност за закупуване на електронни винетки; възможност за издаване на виртуална дебитна или кредитна карта.

В празничната за Fibank и УНСС 2023-а година двете институции са предвидили и други съвместни активности, които ще се споделят на страниците им: https://www.fibank.bg/bg и https://www.unwe.bg/bg/ .

Златко Стоянов

Златко е Мениджър „Корпоративни комуникации”, като се присъединява към екипа на Fibank през 2011 г. в дирекция "Методология". Автор е на статии в корпоративния вестник Fibank NEWS, отразяващи един по-приемлив поглед към сложната банкова терминология. Следи развитието на регулациите и тяхното отражение в дейността на банките. Очаквайте от него разработки, посветени на новостите в банковата сфера.

Коментари

Коментирай