Календарът ще бъде  в офисите на банката в страната след 4 ноември 2015 г. Ако искате да подкрепите кампанията, можете да дарите 10 лева и ще получите 1 календар.

Fibank (Първа инвестиционна банка) ще удвои събраните средства и ще ги дари на фондация „Димитър Бербатов”, за да бъдат използвани с цел подпомагане на бъдещото развитие на децата от фондацията. Calendar_2016

Един от социалните проекти на банката - ежегодно да създава благотворителен календар, като подпомага различни каузи - тази година е посветен на талантливите български деца. На страниците на календара са поместени някои от най-даровитите деца от фондация „Димитър Бербатов”, изявили се в областите спорт, математика, физика, изкуство, балет и други като талантите Крисия, Хасан и Ибрахим, които представиха България достойно на миналогодишната Евровизия, заемайки 2-ро място, Габриела Йорданова, която тази година ще представи България на детския песенен конкурс, както и още полуфиналисти и финалисти от националната селекция, са участници в 12-листния стенен календар, отпечатан в лимитиран тираж.

Корицата е запазена за обща снимка на талантливите деца с Димитър Бербатов.

През настоящата година България има честта да бъде и домакин на престижния песенен конкурс за деца – Евровизия. Fibank е генерален спонсор на събитието, което ще се проведе на 21 ноември в зала Арена Армеец, София. Банката реализира и редица съпътстващи инициативи като част от подкрепата на конкурса.

Благотворителният календар за 2016 г. е разработен съвместно с фондация „Димитър Бербатов”, детски песенен конкурс Евровизия (БНТ, EBU), продуцентска къща „Седем осми” и bTV.

Фотографът, заснел кадрите за календара, е Петър Пешев, а дизайнът и реализацията са дело на рекламна агенция KIWI.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

 1. Здравейте, искам да попитам има ли още календари за 2016 година във вашите офиси и може ли да си поръчам от вашият сайт. Номер за връзка 0898 325396 Благодаря предварително.

  Поздрави,
  Кети Ангелова

  1. Здравейте, г-жо Ангелова. Календарът ни за 2016 г. е напълно изчерпан. Желаем Ви ползотворна 2016 година! :) Поздрави, Екипът на Fibank

 2. Здравейте, интересувам се от календара на фондация Димитър Бербатов за 2016г. Къде мога да го закупя и има наличност? От град Пловдив съм. Телефон за контакт 0876 154449. Благодаря Ви предварително за съдействието.

  С уважение и пожелание за весели празници,
  Силвия Коралова

  1. Здравейте, г-жо Коларова. Ще проверим къде има останала наличност от календара и ще се свържем с Вас. Поздрави, Екипът на Fibank

 3. Здравейте,
  мога ли да си поръчам календара с Бербатов от сайта на банката или някъде онлайн, понеже във Велико Търново е изчерпан във всички офиси?

  1. Здравейте, Благодарим Ви за интереса! :) Бихте ли ни предоставили телефона за контакт на имейл: marketing@fibank.bg? Ще проверим къде има останала наличност и ще се свържем с Вас. Поздрави, Екипът на Fibank

 4. Скромен и всеотдаен! Споделям линк и ще участвам с радост! обожавам децата- таланти!

Коментирай