На кратка церемония днес г-н Васил Христов, Главен изпълнителен директор на Fibank (Първа инвестиционна банка), връчи чек на стойност 5000 лв. на директора на Софийската математическа гимназия (СМГ) – г-н Антони Стоянов.Vassil Christov and Antoni Stoyanov

„Софийската математическа гимназия винаги е създавала и обучавала ученици, които са печелили купища медали и са представяли България достойно на редица престижни олимпиади в цял свят. Всички тези успехи нямаше да бъдат постигнати без всеотдайната работа на целия учителски екип и разбира се, работата на директора на Софийската математическа гимназия - г-н Антони Стоянов. Ние от Fibank високо ценим цялостния принос в развитието и изграждането на млади и талантливи деца, които са бъдещето на България. Ето защо от банката решихме да връчим този чек”, заяви г-н Христов на събитието днес.

През февруари тази година Fibank награди учениците и учителите от Софийската математическа гимназия (СМГ) за отличното им представяне на Международната олимпиада по математика, физика и информатика, която се проведе в Казахстан. На нея учениците от СМГ спечелиха 5 златни и 3 сребърни медала и извоюваха първо място в отборното класиране.

Христо Христов

Христо е Мениджър „Корпоративни комуникации”. Той следи за тенденциите на финансовия пазар, планира, организира и участва активно в провеждането на маркетингови изследвания сред настоящи и потенциални клиенти на банката. Преди да се присъедини към екипа на Fibank, има натрупан значителен опит в ръководството, провеждането и анализа на резултатите от редица маркетингови, икономически и социологически изследвания. Участва като автор в публични анализи и статии в областта на иновациите, информационни и комуникационни технологии и състоянието на икономиката. Личните му интереси са в областта на търговията с ценни книжа. Очаквайте от него интересни анализи за тенденциите на пазара и състоянието на икономиката.

Коментари

Коментирай