IMG_9920

Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българската федерация по ски (БФСки) и Българския олимпийски комитет (БОК), награди днес сноубордиста ни Радослав Янков с чек за 10 000 лв.

Чекът беше връчен лично от г-н Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, който сподели: „През годините подкрепата за развитието на българския спорт и талантливите деца на България се превърна в мисия за Първа инвестиционна банка. Знаем, че зад големите постижения стои много труд и упоритост. Само преди броени дни сноубордистът ни Радослав Янков постигна феноменален успех, след като спечели титлата от старта на Световната купа по паралелен слалом. Накара ни не само да се гордеем, но и ни припомни, че имаме страхотни млади таланти, а това ни прави истински богати. Затова Fibank (Първа инвестиционна банка) отличава Радослав Янков наградата – чек на стойност 10 хил. лв. Надяваме се, че с тази сума ще допринесем за неговото бъдещо спортно развитие и ще му помогнем да покориява много нови върхове. Пожелаваме на Радослав Янков най-вече крепко здраве и много късмет. Сигурен съм, че за него тепърва предстоят още по-големи успехи.” – пожела изпълнителният директор на Fibank.

IMG_9944

С награда бе почетен и треньорът на Радослав Янков, Георги Атанасов. Той получи сребърна монета.

От своя страна новата звезда в българския сноуборд Радослав Янков изказа своята благодарност за подкрепата и оказаното му доверие от Fibank.

Радослав изрази своите благодарности и към Българската федерация по ски и всички свои почитатели в България.

Заместник-председателят на Българската федерация по ски - Георги Бобев също поздрави младата ни надежда и му пожела успех.

IMG_9959

Христо Христов

Христо е Мениджър „Корпоративни комуникации”. Той следи за тенденциите на финансовия пазар, планира, организира и участва активно в провеждането на маркетингови изследвания сред настоящи и потенциални клиенти на банката. Преди да се присъедини към екипа на Fibank, има натрупан значителен опит в ръководството, провеждането и анализа на резултатите от редица маркетингови, икономически и социологически изследвания. Участва като автор в публични анализи и статии в областта на иновациите, информационни и комуникационни технологии и състоянието на икономиката. Личните му интереси са в областта на търговията с ценни книжа. Очаквайте от него интересни анализи за тенденциите на пазара и състоянието на икономиката.

Коментари

Коментирай