Fibank (Първа инвестиционна банка) продължава съвместното си сътрудничество със Съюзa на артистите в България (САБ) за осигуряване на достойни старини на заслужили български артисти. Проектът е част от социалната програма на Съюза на артистите в България, който се осъществява с подкрепата на Fibank. Той беше представен от Илона Станева директор „Маркетинг и реклама” на Fibank Председателя на САБ - г-н Христо Мутафчиев.

Fibank_SAB

Г-жа Илона Станева сподели, че проектът е започнал преди три години. Тогава банката реализира кампания – Едно послание Fibank – засне известни български актьори, които отправиха послание в ефир, четейки произведения от българската литература. Докато снимат клиповете Христо Мутафчиев споменава, а от разговор на разговор идеята за създаване на социален фонд към САБ става факт. “Вече втора поредна година продължаваме да подкрепяме този създаден фонд”, каза г-жа Станева и посочи, че подкрепата е и финансова, и морална.

Председателят на Съюза на артистите в България (САБ) Христо Мутафчиев благодари за това вече трайно сътрудничество с Fibank. С помощта на банката през 2015 г. 19 пенсионирани актьори са получавали добавка върху пенсията им, a още 8 студенти са получили средства като стипендии. Съвместната инициатива на Fibank и САБ ще продължи да помага и през настоящата 2016 г.

По този начин Първа инвестиционна банка продължава своята дългогодишна корпоративна социална отговорност в подкрепа на българската култура и образование.

Христо Христов

Христо е Мениджър „Корпоративни комуникации”. Той следи за тенденциите на финансовия пазар, планира, организира и участва активно в провеждането на маркетингови изследвания сред настоящи и потенциални клиенти на банката. Преди да се присъедини към екипа на Fibank, има натрупан значителен опит в ръководството, провеждането и анализа на резултатите от редица маркетингови, икономически и социологически изследвания. Участва като автор в публични анализи и статии в областта на иновациите, информационни и комуникационни технологии и състоянието на икономиката. Личните му интереси са в областта на търговията с ценни книжа. Очаквайте от него интересни анализи за тенденциите на пазара и състоянието на икономиката.

Коментари

Коментирай