Fibank (Първа инвестиционна банка) беше отличена като най-добра кредитна институция в категорията „Банки“ на конкурса „Компания на годината“. В надпреварата, организирана от екипа на списание Business Lady, най-голямата банка с български капитали категорично изпревари конкурентите си.

Конкурсът „Компания на годината“ има за цел да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри и предприемачеството сред българската общественост. Журито оценява участниците на базата на критерии, като: постижения в съответната категория, добри управленски практики и принос за обществото.

През изминалата 2019-а година Fibank затвърди позициите си на банковия пазар в България като клиентски ориентирана, иновативна и социалноотговорна компания. В предизвикателствата, пред които ни изправя 2020 г., свързани с короновируса, клиентите на банката могат да кандидатстват за потребителски кредит изцяло онлайн.

За физическите лица беше разработен специален пакет от дигитални услуги, като от есента на миналата година те могат да извършват бързи и сигурни преводи през смарт часовник Garmin и посредством Apple Pay. Традиционният благотворителен календар от Fibank, подкрепата на българските спортисти и различни значими за обществото каузи продължават да бъдат неизменна и важна част от дейността на банката.

Златко Стоянов

Златко е Мениджър „Корпоративни комуникации”, като се присъединява към екипа на Fibank през 2011 г. в дирекция "Методология". Автор е на статии в корпоративния вестник Fibank NEWS, отразяващи един по-приемлив поглед към сложната банкова терминология. Следи развитието на регулациите и тяхното отражение в дейността на банките. Очаквайте от него разработки, посветени на новостите в банковата сфера.

Коментари

Коментирай