За първи път в България Fibank в сътрудничество с Visa започва предлагането на новите дебитни и кредитни карти Visa с дизайн, посветен на предстоящите летни Олимпийски игри в Токио 2020.

„В партньорство с Visa първи в България предлагаме на своите клиенти новите карти Visa, които са със специален дизайн на Олимпийските игри. Картите вече се издават в голямата клонова мрежа на Първа инвестиционна банка в цялата страна. Кредитните карти имат допълнителни преференциални условия за нашите клиенти“, сподели г-н Никола Бакалов – Изпълнителен директор на Fibank.

Fibank карти Visa БОК

Fibank Visa

Новите кредитни карти Visa с дизайн на Олимпийските игри се предлагат без такса годишна поддръжка за първата година и без лихва за първите 4 отчетни периода. При новите кредитни карти Visa payWave, които са безконтактни, има възможност за лимит до 50 000 лв. или тяхната равностойност в евро или щатски долари.

От 03.02.2020 г. до 31.03.2020 г. всеки клиент на ПИБ, който е издал своята нова дебитна или кредитна карта Visa Tokyo 2020, ще участва в томбола за следните награди:

  • Специална награда: пакет за двама „Олимпийски игри“, организиран от Visa и включващ пътуване до Атина, Гърция и допълнителни активности към него;
  • Седмични награди: Луксозен уикенд за двама в 5-звезден хотел с включени гурме и спа процедури;
  • Дневни награди: спортни аксесоари – раници Adventure Duffel Bag.

„Visa е горд световен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри до 2032 г. и сме щастливи, че днес заедно с Fibank можем да представим новите дебитни и кредитни карти Visa със специален дизайн на Олимпийските игри. Създадени, за да изтъкнат и прославят духа на спортистите от България на Олимпийските игри в Токио 2020, картите, които се издават от днес, са резултат от трайното ни партньорство и ангажимент да съдействаме на нашите клиенти да бъдат иновативни“, каза Севдалина Василева – Генерален Мениджър на VISA за България, Гърция и Кипър.

Мария Гроздева карта VISA от Fbank

Коментари

Коментирай